Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
-
LABORATOŘ
AKREDITOVANÁ
add remove
- Akreditovaná laboratoř add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Tanin S, 20 g
Kód: 200015
Z 20
235.54 bez DPH
SklademTanin ze slupek bobulí s ovocným aroma přispívá k biologické stabilizaci. Potlačuje oxidaci a zvyšuje komplexnost a ovocnost vín. Podporuje aroma třešní, sušených rozinek, malin a broskví.
Dávkování: 0,5 - 2 g / 100 kg
Podobné produkty:
Gallo-ellagic tannin z francouzského dubu, určený pro fi nální úpravu červených vín. Zvýrazňuje chuť vína po lékořici a koření bez vlivu na přírodní aroma. Je to vynikající antioxidant, který zachovává v průběhu času originální chuť.
Dávkování: 2 - 3 g/hl
Granulovaný enzymový přípravek ke zlepšení filtrace a extrakce mannoproteinů
Tanin z odleženého opáleného dubu. Dodává vínu lehký dřevitý tón. Aroma po vanilce. Reaguje s přírodními tříslovinami obsaženými ve víně.
Dávkování: 1 - 10 g/hl
Tanin z čerstvých slupek hroznů Moscato. Vyznačuje se vysokou průměrnou molekulovou hmotností, která je vysoce strukturovaná a antioxidační. Tann UVA AROM je velmi sladký tanin, účinný při vylepšvání textury bílých a červených vín a je použitelný ve všech fázích zrání.
Dávkování: 2 - 10 g/hl
Tanin ze středně opáleného francouzského dubu určený pro zrání červených a bílých strukturovaných vín. Prohlubuje aromatické tóny, dodává eleganci, měkkost a náznak vanilkové vůně.
Dávkování: 2 - 3 g/hl
Eliminace nestabilních bílkovin v moštech a vínech.
Komplex přírodních vápenatých aktivovaných bentonitů, jejichž použití vyvažuje účinek odstraňování nestabilních bílkovin a objem sedlin.
Speciální bentonit ke krášlení vína.
Tanin z francouzského dubu, je vhodný pro mladá červená a růžová vína se střední až velkou strukturou.
Zvýrazňuje aromatické vjemy svěžesti a ovocné chuti, které připomínají červené ovoce, zejména třešně.
Dávkování: 4 - 5g/hl
Speciální bentonit ke krášlení nápojů.
Homogenní koloidní suspenze ke zlepšení kvašení a setřásání při kvašení sektu v láhvích.
Uhličitan vápenatý (CaCO3 / E 170) k odkyselení hroznového moštu a vína. Používá se přednostně k jednoduchému odkyselení, tedy k odstranění kyseliny vinné.