.png)
Které složení je účinné během rehydratace kvasinek?
Přemýšleli jste někdy o tom, co se konkrétně děje během rehydratace kvasinek a jak to může ovlivnit dobré nebo špatné kvašení? Přečtěte ...
Přemýšleli jste někdy o tom, co se konkrétně děje během rehydratace kvasinek a jak to může ovlivnit dobré nebo špatné kvašení? Přečtěte ...
Bioochrana byla v březnu 2024 oficiálně definována skupinou mikrobiologických expertů při OIV jako použití specifických enologických mi...
Dlouhý příběh o odbornosti v oblasti výživy Kromě našich odborných znalostí ve výrobě vinných kvasinek jsme si vybudovali know-h...
Kvasinky potřebují dusík mimo jiné pro svůj růst a zajištění hladkého a úplného alkoholového kvašení (AF). Pokud je asimilovatelný dusík nižší ne...
Tato technická práce poskytuje aktuální informace o oxidaci vína a o tom, jak biologická řešení snižují oxidační riziko v raných fázích výroby ví...
která se uskuteční 20. května 2025 v aule Zahradnické fakulty MENDELU (budova A), Valtická 337, Lednice. Součástí programu bude také pře...
Hledáte perfektní způsob, jak osvěžit zákazníky v horkých letních dnech – a to bez kapky alkoholu? Nealko frízo je přesně to, co potřebujete! Jem...
Rádi bychom Vám touto cestou upřímně poděkovali za skvělou spolupráci v uplynulém roce. Vaše podpora a důvěra jsou pro nás důležitými pilíři, na ...
Bublinky: Národní značka perlivých vín startuje a my jsme na ni připraveni! Plnění perlivého vína v designu "bublinky" přináší příležitost pro v...
Připravili jsme nový moderní a přehledný web s nabídkou našich plnících a navazujících služeb. V duchu mota: " Lahvování vašeho vína nebylo nikdy...