Nastavení
Vyselektovaná ušlechtilá kvasinka, která byla izolována ze spontánního kvašení v Chorvatsku.
SILISOL® je koloidní oxid křemičitý pro účinnou flokulaci a kontrolované čiření vín v kombinaci s proteinovými činidly.
Specificky inaktivované kvasinky bohaté na polysacharidy pro hedvábná a plná vína
Vhodné zejména pro: , Intenzivní aroma tropického ovoceAroma: Podporuje tvorbu ovocného aroma žlutý meloun, banánPopis: Podpořit střední dávkou živných solí, kvašení: 18 - 20 °C
Tekutá přísada zesilující všechny druhy alkalického vnitřního čištění a povrchového čištění.
Organická živina – 100% kvasinkové autolyzáty – Objevte novou senzorickou galaxii pro Cabernet
Pro kulatá a hladká tříslovinová červená vína
Tyto bakterie je nutné udržovat v chladu, proto je nezasíláme přepravní službou; odběr je možný pouze na prodejně, případně kontaktujte...
AQUACOL® je rybí želatina pro změkčení a čeření vín, která zvyšuje kulatost, jemnost a aroma červených, bílých...
Vysoce kvalitní sodno-vápenatý bentonit určený pro účinné čiření a stabilizaci vína.
SIMILIOAK je alternativa k dubovým chipsům s okamžitým účinkem pro zjemnění tříslovin, zvýšení objemu a ochranu...
Nacházíte se na straně 8 z 60.