Tanin Taniraisin, 20 g

TANIRAISIN je reaktivní hroznový tanin, který zlepšuje kulatost, stabilizuje antokyany a zajišťuje čeření a stabilitu vín.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Na objednávku
Kód: 200519
298 Kč 246,28 Kč bez DPH
Tanin Taniraisin, 20 g
Doprava po ČR do 3 dnů
Doprava po ČR do 3 dnů
Naše zboží dopravujeme po celé České republice
Nabízené zboží skladem na prodejně
Nabízené zboží skladem na prodejně
Máme velké skladové zásoby, které čekají na odeslání.
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
Naši zaměstnanci jsou vám k dispozici pro odbornou radu.

Hroznový tanin pro vinifikaci a školení vín.

Enologické cíle
TANIRAISIN je tanin extrahovaný přímým lisováním z čerstvě lisovaných bílých hroznů.
Jedná se o velmi reaktivní taniny, které pomáhají zachovat kulatost vína.
Stabilizují antokyany pomocí stabilních kovalentních vazeb tanin–antokyan.
Zajišťují dokonalé čeření a stabilizaci vína, doplňují účinek SO₂ přidaného po malolaktické fermentaci.
Omezují aktivitu oxidáz jejich vysrážením.
Přispívají k organoleptickému zlepšení vína.

Dávkování a aplikace
Hrozny: 10 až 30 g/100 kg
Mošt: 5 až 15 g/hl
Víno: 3 až 20 g/hl

Návod k použití
Rozpusťte TANIRAISIN v desetinásobku jeho hmotnosti v moštu nebo víně. Přidejte do objemu, který má být ošetřen, a zajistěte důkladnou homogenizaci.

Upozornění
Produkt určený pro enologické a výhradně profesionální použití.
Používejte v souladu s platnými předpisy.

Balení a skladování
Balení: 500 g.
Skladujte neotevřené obaly na suchém, bezpachovém místě mimo přímé světlo. Po otevření spotřebujte co nejdříve.

V případě dotazů kontaktujte jednoho z našich obchodních zástupců.

Kategorie: Taniny
Hmotnost: 0.02 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola