Tanin Taniraisin, 500 g
TANIRAISIN je reaktivní hroznový tanin, který zlepšuje kulatost, stabilizuje antokyany a zajišťuje čeření a stabilitu vín.



Hroznový tanin pro vinifikaci a školení vín.
Enologické cíle
TANIRAISIN je tanin extrahovaný přímým lisováním z čerstvě lisovaných bílých hroznů.
Jedná se o velmi reaktivní taniny, které pomáhají zachovat kulatost vína.
Stabilizují antokyany pomocí stabilních kovalentních vazeb tanin–antokyan.
Zajišťují dokonalé čeření a stabilizaci vína, doplňují účinek SO₂ přidaného po malolaktické fermentaci.
Omezují aktivitu oxidáz jejich vysrážením.
Přispívají k organoleptickému zlepšení vína.
Dávkování a aplikace
Hrozny: 10 až 30 g/100 kg
Mošt: 5 až 15 g/hl
Víno: 3 až 20 g/hl
Návod k použití
Rozpusťte TANIRAISIN v desetinásobku jeho hmotnosti v moštu nebo víně. Přidejte do objemu, který má být ošetřen, a zajistěte důkladnou homogenizaci.
Upozornění
Produkt určený pro enologické a výhradně profesionální použití.
Používejte v souladu s platnými předpisy.
Balení a skladování
Balení: 500 g.
Skladujte neotevřené obaly na suchém, bezpachovém místě mimo přímé světlo. Po otevření spotřebujte co nejdříve.
V případě dotazů kontaktujte jednoho z našich obchodních zástupců.
| Kategorie: | Taniny |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.5 kg |
| EAN: | 200513 |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé, Červené, Růžové |
| Země původu: | |
| Odrůda vína: | |
| Region/Oblast PL: | |
| Podoblast: | |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé, Červené, Růžové |
| Klasifikace: | |
| Region/Oblast SK: | |
| Obsah cukru: | |
| Styl : | |
| Region/Oblast IT: |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
