Tanin Moka, 500 g

Ellagický tanin ze silně opáleného francouzského dubu, určený pro zralá červená vína. Dodává příjemnou chuť a aroma karamelu, opáleného dřeva, kávy a vanilky.

Dostupnost Skladem (12 ks)
Kód: 200045
11 147 Kč 9 212,40 Kč bez DPH
Tanin Moka, 500 g
Doprava po ČR do 3 dnů
Doprava po ČR do 3 dnů
Naše zboží dopravujeme po celé České republice
Nabízené zboží skladem na prodejně
Nabízené zboží skladem na prodejně
Máme velké skladové zásoby, které čekají na odeslání.
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
Naši zaměstnanci jsou vám k dispozici pro odbornou radu.

Lafood Moka je speciální směs taninů extrahovaných z nejkvalitnějšího francouzského dubu (Allier, Limousin a Tronçais). Je výsledkem nejnovějšího výzkumu polyfenolů a přírodních antioxidantů oddělení R&D Lafood ve spolupráci s Univerzitou v Udine. Použití vody s velmi nízkou vodivostí a absence chemických látek v procesu extrakce zaručují přirozený produkt. Dřevo je následně opékáno infračervenou metodou v kontrolované atmosféře s přítomností kyslíku.

Technologické použití
Lafood Moka zvýrazňuje karamelizované tóny kávy, praženého dřeva a vanilky. Jeho použití při školení vín poskytuje výbornou ochranu proti oxidaci i redukci. Lafood Moka zároveň působí proti tzv. „aromatickým maskám“ způsobeným sloučeninami obsahujícími síru. Nová metoda infračerveného opékání umožňuje dokonalou kontrolu procesu bez přepálení dřeva a zaručuje zachování přirozeného aroma. Výborných výsledků je dosaženo u všech vysoce kvalitních červených vín.

Dávkování a způsob použití
Doporučená dávka: 0,5–5 g/hl. Ellagitaniny jsou hydrolyzovatelné a jejich úplná adaptace na vodné nebo alkoholické roztoky probíhá během 24–36 hodin.
Přípravek Lafood Moka rozmíchejte přímo ve víně nebo ve vodě (poměr 1:20) a poté přidejte do hmoty.

Balení a uchovávání
500 g sáčky.
Skladujte na chladném a suchém místě.

V případě dotazů kontaktujte jednoho z našich obchodních zástupců.

Kategorie: Taniny
Hmotnost: 0.5 kg
EAN: 200045
Výroba vína dle barvy: Červené
Země původu:
Odrůda vína:
Region/Oblast PL:
Podoblast:
Výroba vína dle barvy: Červené
Klasifikace:
Region/Oblast SK:
Obsah cukru:
Styl :
Region/Oblast IT:

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola