Tanin Coco, 100 g

Tanin z amerického dubu je určen pro fi nální korekci červených vín. Zvýrazňuje chuť vína po kokosu, kávě a koření, aniž by se změnilo přírodní aroma.

Dostupnost Skladem (7 ks)
Kód: 200063
2 432 Kč 2 009,92 Kč bez DPH
Tanin Coco, 100 g
Doprava po ČR do 3 dnů
Doprava po ČR do 3 dnů
Naše zboží dopravujeme po celé České republice
Nabízené zboží skladem na prodejně
Nabízené zboží skladem na prodejně
Máme velké skladové zásoby, které čekají na odeslání.
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
Naši zaměstnanci jsou vám k dispozici pro odbornou radu.

Lafood Coco je směs taninů extrahovaných z kvalitního amerického dubu (Quercus alba). Jedná se o tanin vyšší třídy, extrahovaný a sušený speciálními postupy, které zachovávají kvalitu suroviny. Jeho „jemný“ polyfenolický profil umožňuje chránit původní buket vín.

Technologické použití
Lafood Coco se používá u vysoce kvalitních červených vín, bílých vín, octů a destilátů. Přítomnost whisky-laktonu zvýrazňuje aroma kokosu, praženého a kořenitého čerstvého dřeva.

Je obzvlášť vhodný pro školení vín, zejména v případě, že se používají starší dřevěné sudy, které již neuvolňují taniny. Přispívá k dosažení proteinové stability, prodlužuje životnost vína a zvyšuje jeho odolnost vůči oxidaci. Lafood Coco je dobře rozpustný ve vodě.

Dávkování a způsob použití
Doporučená dávka: 2–3 g/hl. Vyšší dávky, 5 g/hl, musí být ověřeny předběžnými testy, aby nedošlo k překrytí přirozených aromat vína. Účinek je vhodné vyhodnotit okamžitě po aplikaci a znovu přibližně po týdnu, aby bylo možné ocenit harmonizaci s polyfenolickým profilem vína. Používá se před stáčením s provedením finální filtrace přibližně po týdnu.

Přípravek Lafood Coco rozmíchejte přímo ve víně nebo ve vodě (poměr 1:20) a poté přidejte do hmoty.

Balení a uchovávání
0,500kg sáčky.
Skladujte na chladném a suchém místě.

V případě dotazů kontaktujte jednoho z našich obchodních zástupců.

Kategorie: Taniny
Hmotnost: 0.1 kg
EAN: 200063
Výroba vína dle barvy: Červené
Země původu:
Odrůda vína:
Region/Oblast PL:
Podoblast:
Výroba vína dle barvy: Červené
Klasifikace:
Region/Oblast SK:
Obsah cukru:
Styl :
Region/Oblast IT:

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola