Nastavení
Vhodné zejména pro: Ryzlink rýnský, Müller Thurgau, muškátové odrůdy, rosé vínaAroma: Podporují vždy odrůdový charakter, aniž by pozměnily typickou vůni odrůdyPopis: Vynikající...
Enzym odbourávající pektiny při výrobě vína. Zvyšuje výtěžnost šťávy a zlepšuje extrakci barviv a...
Směs taninů organických kyselin a polysacharidů určená pro mladá bílá vína, zlepšuje svěžest, chrání a...
Speciální enzym pro uvolnění aroma. Enzym uvolňující aroma mladých bílých a rosé vín, zvláště...
FERMAID® O je nová výživa kvasinek pro alkoholické kvašení při výrobě vína. Je to 100 % přírodní...
Eliminace nestabilních bílkovin v moštech a vínech.
Šumivý granulát metabisulfitu draselného v dávce 400 g čistého SO2/sáček