Enzymy ConZym Pex Uni, 1 kg

Enzym odbourávající pektiny při výrobě vína. Zvyšuje výtěžnost šťávy a zlepšuje extrakci barviv a aromatických látek. Jeho použití zvyšuje kvalitu vína přirozeným způsobem, přináší rychlejší čeření a snižuje výrobní náklady.

Dostupnost Skladem (21 ks)
Kód: 040043
1 306 Kč 1 079,34 Kč bez DPH
Enzymy ConZym Pex Uni, 1 kg
Doprava po ČR do 3 dnů
Doprava po ČR do 3 dnů
Naše zboží dopravujeme po celé České republice
Nabízené zboží skladem na prodejně
Nabízené zboží skladem na prodejně
Máme velké skladové zásoby, které čekají na odeslání.
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
Naši zaměstnanci jsou vám k dispozici pro odbornou radu.

Použití a dávkování: Enzym po přidání do rmutu dokonale rozmíchejte. Optimální aplikační teplota: 15-30°C.
Při aplikaci tohoto enzymu nesmíte současně ošetřovat bentonitem! Bentonit lze použit až po ukončení enzymové reakce! Níže uvedené orientační hodnoty mohou kolísat podle teploty rmutu, stupně zralosti a vinařské oblasti. Použití SO2 do 150 mg/litr nemá vliv na aktivitu enzymu.

 

Dávkování doba působení:

Rmut bílého vína: po mletí 3-6 g/hl ...1-3 h

Rmut červeného vína: po mletí 3-6 g/hl ... během kvašení

Skladování: V chladu a suchu, při teplotě max. 10 °C je zaručená neomezená účinnost po dobu 24 měsíců.

Servis: (+420) 775 004 044, 777 784 378

Kategorie: Enzymy
Hmotnost: 1 kg
Výroba vína dle barvy: Bílé, Červené, Růžové
Země původu:
Odrůda vína:
Region/Oblast PL:
Podoblast:
Výroba vína dle barvy: Bílé, Červené, Růžové
Klasifikace:
Region/Oblast SK:
Obsah cukru:
Styl :
Region/Oblast IT:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola