Enzymy ConZym Pex Uni, 1 kg
Enzym odbourávající pektiny při výrobě vína. Zvyšuje výtěžnost šťávy a zlepšuje extrakci barviv a aromatických látek. Jeho použití zvyšuje kvalitu vína přirozeným způsobem, přináší rychlejší čeření a snižuje výrobní náklady.
Použití a dávkování: Enzym po přidání do rmutu dokonale rozmíchejte. Optimální aplikační teplota: 15-30°C.
Při aplikaci tohoto enzymu nesmíte současně ošetřovat bentonitem! Bentonit lze použit až po ukončení enzymové reakce! Níže uvedené orientační hodnoty mohou kolísat podle teploty rmutu, stupně zralosti a vinařské oblasti. Použití SO2 do 150 mg/litr nemá vliv na aktivitu enzymu.
Dávkování doba působení:
Rmut bílého vína: po mletí 3-6 g/hl ...1-3 h
Rmut červeného vína: po mletí 3-6 g/hl ... během kvašení
Skladování: V chladu a suchu, při teplotě max. 10 °C je zaručená neomezená účinnost po dobu 24 měsíců.
Servis: (+420) 775 004 044, 777 784 378
Kategorie: | Enzymy |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Výroba vína dle barvy: | Bílé, Červené, Růžové |
Země původu: | |
Odrůda vína: | |
Region/Oblast PL: | |
Podoblast: | |
Výroba vína dle barvy: | Bílé, Červené, Růžové |
Klasifikace: | |
Region/Oblast SK: | |
Obsah cukru: | |
Styl : | |
Region/Oblast IT: |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.