Nastavení
Vhodné zejména pro: Rulandské bílé, Rulandské šedé, Ryzlink rýnský, Neuburg, Kerner, Aroma: Bílá vína s aroma po broskvích a marakujaPopis: Jisté a plynulé konečné prokvašení,...
Hluboce zmrazená koncentrovaná kultura bakterií mléčného kvašení.
Kombinovaný čisticí a desinfekční prostředek jen pro průmyslové a živnostenské použití.
Pro chuť v ústech u červených vín středomořského stylu
Granulovaný enzym vhodný k extrakci hodnotných aromatických látek a žádoucích taninů. Používá se k maceraci rmutu...
Tanin z opáleného francouzského dubu s aroma po hořké čokoládě, kávě, vanilce a lesních plodech. Zvyšuje komplexnost...
Eliminace nestabilních bílkovin v moštech a vínech.
Uhličitan vápenatý (CaCO3 / E 170) k odkyselení hroznového moštu a vína. Používá se přednostně k jednoduchému...