Nastavení
MIRACOL je aktivovaný vápenatý bentonit určený k účinné stabilizaci a čiření vín s vysokým obsahem...
Enzym na předčeření moštu a k rychlému a efektivnímu předčeření moštu. Podporuje cílené odbourání...
Lafood Vanille je přírodní tanin z francouzského dubu určený pro školení vín, který zvýrazňuje vanilkové...
SILISOL® je koloidní oxid křemičitý pro účinnou flokulaci a kontrolované čiření vín v kombinaci s proteinovými činidly.
Pro jedinečnou strukturální a chuťovou komplexnost suchých bílých vín
VINIBLOCK jsou dubové bloky určené pro fermentaci a zrání vín, které rychle zvyšují komplexitu, tělo a aromatický...
FAN STAVES jsou dřevěné lamely z dubu, třešně, akácie nebo lengy určené pro fermentaci a zrání vín s možností...
Alternativní produkt, který zvyšuje životnost sudu. Doporučuje se pro vysoce kvalitní vína.
Toto je testovací popis
Speciální produkt proti vysrážení vinného kamene 5% roztok carboxymetylcelulózy (CMC) slouží k dlouhodobé stabilizaci...
Nacházíte se na straně 47 z 60.