Kvasinky Mannolees Blanc, 500 g

Vneste do svého vína svěžest

Dostupnost Skladem (58 ks)
Kód: 080752
2 666 Kč 2 380,36 Kč bez DPH
Kvasinky Mannolees Blanc, 500 g
Doprava po ČR do 3 dnů
Doprava po ČR do 3 dnů
Naše zboží dopravujeme po celé České republice
Nabízené zboží skladem na prodejně
Nabízené zboží skladem na prodejně
Máme velké skladové zásoby, které čekají na odeslání.
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
Naši zaměstnanci jsou vám k dispozici pro odbornou radu.

MANNOLEES BLANC™ je specifická směs kvasinkových mannoproteinů vybraných pro zvýšení svěžesti vína.

V dnešní době spotřebitel požaduje svěží a křupavá bílá a růžová vína.
V této souvislosti a s ohledem na potenciální vliv kvasinek nad rámec fermentace byly zkoumány mannoproteiny.

MANNOLEES BLANC™ byl vyvinut s cílem zajistit optimální svěžest a intenzitu aroma s nižším vnímáním oxidativního aroma v průběhu času. Zlepšení koloidní struktury vede k dobré rovnováze s kulatostí a zároveň snižuje suchost a hořkost ve víně. Mannoproteiny navíc přispívají k vinné a proteinové stabilitě vín.

Během vývoje vína MANNOLEES BLANC™ bylo provedeno několik pokusů s různými víny ve fázi před lahvováním za účelem zlepšení organoleptických vlastností. Jak je znázorněno na obrázku 1, přidání 10 g/hL vína MANNOLEES BLANC™ vedlo k významnému zvýšení svěžesti a kulatosti a také k menší hořkosti.

 

NÁVOD K ENOLOGICKÉMU POUŽITÍ

Doporučené dávkování: 20 až 150 ml/hL (0,4 až 2,4 lb na 1000 amerických galonů) v závislosti na druhu ošetřovaného vína.

• Rozpusťte v 10násobku hmotnosti vody nebo moštu a přidejte do moštu během alkoholového kvašení
• MANNOLEES BLANC™ je 100% rozpustný.
• Granulační činidlo: rostlinné polysacharidy (arabská guma)
• Přidejte do vína 24 hodin před filtrací před lahvováním.

 

Skladujte na chladném a suchém místě.

Spotřebujte po otevření.

Kategorie: Kvasinky
Hmotnost: 0.5 kg
EAN: 080752
Výroba vína dle barvy: Bílé, Růžové

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola