SIHAZYM® Uni je vhodný jak k čiření moštu, tak i k extrakci hroznového rmutu červených a bílých vín. Použití k čiření moštu povede k rychlejší depektinizaci a tím k efektivnímu čiření moštu. Vedlejší aktivity při použití ve stadiu rmutu zajišťují zvýšenou extrakci barviv a taninových komponentů obsažených v hroznech.
Použití a dávkování: Produkt se v doporučené dávce přidává jako 10% vodní roztok přímo do nádoby se rmutem, mlýnku, lisu nebo vozíku se rmutem. Důležité je optimální rozložení enzymového roztoku ve rmutu.
Skladování: Skladujte v chladu a suchu. Otevřené balení těsně uzavřete a v nejbližší době spotřebujte.
Dávkování (do 100 kg rmutu) a doba působení:
Rmut bílého vína:
15 °C | 3 – 6 g / 4 – 6 h
8 - 10 °C | 2 – 5 g / 4 – 6 h
Rmut červeného vína:
Klasické kvašení rmutu 4 – 6 g / 5 – 20 dnů
Pumping-over (přečerpávání) 4 – 6 g / 2 – 8 dnů
Zpětně ochlazený rmut (do 50 °C) 2 – 4 g / 2 – 4 h
Sedimentace:
Statické předčiření moštu (~15 °C) 4 – 6 g / 2 – 4 h
Statické předčiření moštu (~ 8 – 10 °C) 5 – 8 g / 2 – 4 h
Skladování:
Skladujte v chladu a suchu. Otevřené balení těsně uzavřete a v nejbližší době spotřebujte. Servis: + 420 775 004 044, + 420 777 784 378
Kategorie: | Enzymy |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Výroba vína dle barvy: | Bílé, Červené, Růžové |
Země původu: | |
Odrůda vína: | |
Region/Oblast PL: | |
Podoblast: | |
Výroba vína dle barvy: | Bílé, Červené, Růžové |
Klasifikace: | |
Region/Oblast SK: | |
Obsah cukru: | |
Styl : | |
Region/Oblast IT: |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.