Výživa Opti Red, 1 kg

100 % biologická kvasinková výživa

Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: 210023
1 586 Kč
Výživa Opti Red, 1 kg
Doprava po ČR do 3 dnů
Doprava po ČR do 3 dnů
Naše zboží dopravujeme po celé České republice
Nabízené zboží skladem na prodejně
Nabízené zboží skladem na prodejně
Máme velké skladové zásoby, které čekají na odeslání.
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
Naši zaměstnanci jsou vám k dispozici pro odbornou radu.

Zlepšuje prokvašení červeného vína a fixaci reaktivních taninů ve víně. Cenné alfa aminokyseliny, vitamíny, minerální látky a biofaktory podporují kvašení bez stresu. Na začátku kvašení červeného vína se taniny obalují a tak dojde ke stabilizaci struktury taninu červeného vína. Vysoké reakční vlastnosti Opti REDu stabilizují barvu.
Použití: OptiRED® přidejte na začátku nakvašení rmutu / moštu a důkladně promíchejte v celém objemu.
Dávkování: 30-40 g/hl
Skladování: Skladujte v chladu a suchu. Skladovat v neporušeném balení při  15 - 25 °C po dobu tří let. Otevřené balení těsně uzavřete a v nejbližší době spotřebujte.

OptiRED® je 100 % biologická výživa kvasinek z kvasničných buněk (polysacharidů) získávaná z kvasničné biomasy ke konci růstové fáze. Tyto polysacharidy se sklízí (na rozdíl od přípravků ze stěn kvasničných buněk) ve fázi autolýzy a obohacují se alfa-aminokyselinami, vitaminy a mineráliemi. Polysacharidy účinkují během přípravy červeného vína.

OptiRED® jsou polysacharidy, které: reagují s taniny, taniny "obalují", snižují adstringentnost vína, zlepšují "mouthfeel" červených vín, mají velkou reakční schopnost, slouží jako výživa kvasinek, stabilizují barvu. Použijí-li se polysacharidy na začátku prokvašení červeného vína, "obalují" taniny a proto může dojít ke stabilizaci taninové struktury červených vín. Vlastnosti produktu Přidají-li se polysacharidy na začátku alkoholického kvašení červeného vína, zesilují tvorbu komplexů polysacharidů a taninů. Tyto komplexy stabilizují reaktivní taninové struktury a zvyšují tak "mouthfeel" vína. Kromě toho přidání OptiRED® jako výživa kvasinek podporuje aktivitu kvašení čistých kultur kvasinek a zajistí tak lepší stupeň konečného prokvašení červeného vína. Použití OptiRED® přimíchejte ze začátku kvašení rmutu ve stadiu rmutu/moštu. V případě ohřevu rmutu doporučujeme přidat do zpětně ochlazeného rmutu (při ca. 40 °C). Dobré promíchání produktu je samozřejmé.

Kategorie: Výživy
Hmotnost: 1 kg
Výroba vína dle barvy: Červené, Růžové
Země původu:
Odrůda vína:
Region/Oblast PL:
Podoblast:
Výroba vína dle barvy: Červené, Růžové
Klasifikace:
Region/Oblast SK:
Obsah cukru:
Styl :
Region/Oblast IT:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: