


Výživa sestavená na bázi specifických derivátů kvasinek, vybraných pro jejich pozitivní vliv na aroma vín. NUTRICELL® FULLAROM umožňuje ovládat průběh alkoholové fermentace a zlepšovat produkci esterů během kvašení hroznů chudých na aromatické prekurzory nebo hroznů pocházejících z přetížených keřů révy.
Použití a dávkování: 1-2x 20 g/hl (20 g/hl na začátku kvašení ) Max. přípustná dávka je 40 mg/l. Rozpusťte potřebnou dávku živin v desetinásobném množství vody/moštu a ihned přidejte. Ve druhé poloviny kvašení je vhodné aplikovat 1 dávku (20g/hl) NUTRICELL MIDFERM nebo NUTRICELL FINISH pro spolehlivé dokončení fermentace.
Skladování: Skladujte v chladu a suchu. Otevřené balení těsně uzavřete a v nejbližší době spotřebujte.
Kategorie: | Výživy |
---|---|
Hmotnost: | 10 kg |
Výroba vína dle barvy: | Bílé |
Země původu: | |
Odrůda vína: | |
Region/Oblast PL: | |
Podoblast: | |
Výroba vína dle barvy: | Bílé |
Klasifikace: | |
Region/Oblast SK: | |
Obsah cukru: | |
Styl : | |
Region/Oblast IT: | |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.