Výživa Manno structure, 100 g
Lafood Manno Structure je inaktivovaná kvasinka bohatá na mannoproteiny a glutathion, určená ke zlepšení struktury, stability a plnosti červených i bílých vín.



Lafood Manno Structure je inaktivovaná kvasinka Saccharomyces cerevisiae, bohatá na mannanové polysacharidy a glutathion. Díky svému složení podporuje strukturu, stabilitu a objem vína. Používá se k obohacení moštu nebo vína o specifické frakce buněčných stěn kvasinek, které zlepšují senzorickou rovnováhu a harmonii chuti.
Technologické použití
Mannoproteiny přítomné v přípravku Lafood Manno Structure zlepšují koloidní stabilitu, snižují riziko tvorby bílkovinných zákalů a přispívají k vyšší stabilitě barvy a aromatiky vína.
V červených vínech zvyšují plnost, objem a kulatost chuti, zatímco v bílých vínech napomáhají zachování svěžesti a snižují pocit hořkosti.
Lafood Manno Structure také zlepšuje reaktivitu s taniny, což vede k jemnější textuře a stabilnějšímu barvnému profilu. Produkt působí antioxidačně díky obsahu redukovaných peptidů (včetně glutathionu), které chrání aromatické a barvové složky vína.
Dávkování a způsob použití
Doporučená dávka: 5–40 g/hl podle typu vína a požadovaného efektu.
Aplikujte přímo do vína nebo moštu. Před použitím rozmíchejte v 10násobném množství vody nebo vína a dobře promíchejte.
Balení a uchovávání
1kg a 15kg sáčky.
Skladujte na chladném a suchém místě.
V případě dotazů kontaktujte jednoho z našich obchodních zástupců.
Kategorie: | Výživy |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
EAN: | 210086 |
Výroba vína dle barvy: | Bílé, Červené, Růžové |
Země původu: | |
Odrůda vína: | |
Region/Oblast PL: | |
Podoblast: | |
Výroba vína dle barvy: | Bílé, Červené, Růžové |
Klasifikace: | |
Region/Oblast SK: | |
Obsah cukru: | |
Styl : | |
Region/Oblast IT: | |
Položka byla vyprodána… |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.