Výživa Activemanno white, 1 kg
Lafood Active Manno White je inaktivovaná kvasinka bohatá na glutathion a mannoproteiny, určená k ochraně aromatiky, barvy a svěžesti bílých vín během fermentace.



Active Manno White je inaktivovaná kvasinka vybraná pro schopnost produkovat přirozeně redukující peptidy s vysokou aktivitou, vyjádřenou jako redukovaný glutathion (GSH). Před sušením prochází fyzikálním procesem stabilizace měkkých částí (tank, glycin a kyselina glutamová) a mannanů a dalších sacharidů běžně označovaných jako mannoproteiny.
Active Manno White je fermentační adjuvans obsahující všechny živiny potřebné pro rozvoj přirozené mikroflóry přítomné v hroznovém moštu (esenciální a doplňkové aminokyseliny, steroly, nenasycené mastné kyseliny, rozvětvené polysacharidy snadno asimilovatelné).
Technologické použití
Active Manno White je bohatý na glutathion a další antioxidanty, které chrání a zvyšují intenzitu aromatiky a chuti bílých vín. Uvolňování mannoproteinů přispívá ke zlepšení organoleptického profilu vín.
Kromě dodávání potřebných živin kvasinkám vykazuje Active Manno White výraznou afinitu k odrůdám a procesům, kde je třeba redukovat tvorbu thiolových sloučenin. Redukční prostředí, které se přirozeně vytváří díky použití přípravku Active Manno White, zůstává stabilní a trvalé v čase, čímž prodlužuje životnost vína.
Dávkování a způsob použití
Doporučená dávka: 30 g/hl, přidává se současně se zakvašením kvasinkami.
Použití na začátku fermentace zajišťuje pocit plnosti, hebkosti a větší aromatickou komplexitu bílých vín, přispívá k lepšímu zachování barvy a svěžesti aroma.
Balení a uchovávání
1kg a 20kg sáčky.
Skladujte na chladném a suchém místě.
V případě dotazů kontaktujte jednoho z našich obchodních zástupců.
Kategorie: | Výživy kvasinek |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
EAN: | 210069 |
Výroba vína dle barvy: | Bílé |
Země původu: | |
Odrůda vína: | |
Region/Oblast PL: | |
Podoblast: | |
Výroba vína dle barvy: | Bílé |
Klasifikace: | |
Region/Oblast SK: | |
Obsah cukru: | |
Styl : | |
Region/Oblast IT: |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.