Výživa Nutricell Fullarom, 1 kg
NUTRICELL® FULLAROM je organická výživa podporující tvorbu ovocných esterů a aromat u neutrálních odrůd a kontrolu kvašení.



100% organická výživa pro intenzivní tvorbu aromatických esterů a kontrolu alkoholového kvašení.
Enologické cíle
NUTRICELL® FULLAROM je speciálně formulován tak, aby dodával kvasinkám všechny potřebné živiny pro zvýšenou tvorbu fermentačních aromat, zejména u neutrálních nebo zředěných hroznů a u vinic s vysokými výnosy.
Složení: autolyzáty kvasinek, vybrané inaktivované kvasinky a thiamin.
Thiamin podporuje optimální množení kvasinek.
Autolyzáty a SIY uvolňují aminokyseliny, vitaminy a stopové prvky nezbytné pro správný metabolismus kvasinek.
Dodává soubor aminokyselin – prekurzorů esterů přes Ehrlichovu dráhu, což vede k tvorbě vyšších alkohol-acetátů s příjemnými ovocnými a květinovými tóny.
Významně zvyšuje aromatický potenciál vín z neutrálních odrůd nebo hroznů s nižší koncentrací.
Dávkování
Doporučená dávka: 20 až 40 g/hl v závislosti na výživových potřebách kvasinek a obsahu asimilovatelného dusíku v moštu.
Maximální zákonná dávka dle platné evropské legislativy: 40 g/hl.
Návod k použití
Rozmíchejte NUTRICELL® FULLAROM v desetinásobku jeho hmotnosti ve vodě nebo moštu (1 kg na 10 l). Přidejte do tanku při zakvašování a důkladně promíchejte.
Upozornění
Produkt určený pro enologické a výhradně profesionální použití.
Používejte v souladu s platnými předpisy.
Balení a skladování
Balení: 1 kg, 10 kg.
Skladujte neotevřené a uzavřené obaly na suchém, bezpachovém místě mimo přímé světlo. Chraňte před mrazem. Po otevření spotřebujte co nejdříve.
V případě dotazů kontaktujte jednoho z našich obchodních zástupců.
| Kategorie: | Výroba vína |
|---|---|
| Hmotnost: | 1 kg |
| EAN: | 210711 |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé |
| Země původu: | |
| Odrůda vína: | |
| Region/Oblast PL: | |
| Podoblast: | |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé |
| Klasifikace: | |
| Region/Oblast SK: | |
| Obsah cukru: | |
| Styl : | |
| Region/Oblast IT: |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
