Tanin Vitanil Oak, 500 g
VITANIL OAK je dubový tanin pro čiření a stabilizaci vín, chrání barvu červených vín a podporuje harmonii během zrání.



Dubový tanin extrahovaný vodou pro čeření a stabilizaci vín.
Enologické cíle
VITANIL OAK je vysoce kvalitní pomocná látka pro proteinové čeření bílých vín ve spojení s GELISOLEM.
Při přidání během macerace červených vín chrání barviva před oxidací.
Omezuje vznik reduktivních tónů během zrání.
Během školení pomáhá zachovat kulatost, strukturu a harmonii vína.
Dávkování a aplikace
Hrozny: 5 až 10 g/100 kg
Víno: 5 až 20 g/hl
Návod k použití
Rozpusťte VITANIL OAK v desetinásobku jeho hmotnosti v moštu nebo víně. Přidejte do objemu, který má být ošetřen, a zajistěte důkladnou homogenizaci.
Upozornění
Produkt určený pro enologické a výhradně profesionální použití.
Používejte v souladu s platnými předpisy.
Balení a skladování
Balení: 15 kg.
Skladujte neotevřené obaly na suchém, bezpachovém místě mimo přímé světlo. Po otevření spotřebujte co nejdříve.
V případě dotazů kontaktujte jednoho z našich obchodních zástupců.
| Kategorie: | Taniny |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.5 kg |
| EAN: | 200514 |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé, Červené, Růžové |
| Země původu: | |
| Odrůda vína: | |
| Region/Oblast PL: | |
| Podoblast: | |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé, Červené, Růžové |
| Klasifikace: | |
| Region/Oblast SK: | |
| Obsah cukru: | |
| Styl : | |
| Region/Oblast IT: |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
