Tanin Vanille, 20 g
Lafood Vanille je přírodní tanin z francouzského dubu určený pro školení vín, který zvýrazňuje vanilkové tóny, dodává eleganci a chrání víno před oxidací.



Lafood Vanille je směs taninů extrahovaných z nejkvalitnějšího francouzského dubu (Allier, Limousin a Tronçais). Je výsledkem nejnovějšího výzkumu polyfenolů a přírodních antioxidantů oddělení R&D Lafood ve spolupráci s Univerzitou v Udine.
Technologické použití
Použití u strukturovaných bílých a červených vín během školení zvýrazňuje aromatické tóny, dodává vínu eleganci, jemnost a výrazné aroma vanilky. Extrakce probíhá přirozeným procesem ve vodném prostředí, bez použití chemických a biologických prostředků, což zaručuje zcela přírodní produkt.
Speciální technika infračerveného vypalování v kontrolované přítomnosti kyslíku dodává vínům aromatické tóny typické pro vína školená v barikových sudech. Lafood Vanille vykazuje vynikající účinek při prevenci oxidačně-redukčních procesů.
Doporučeno pro bílá vína: Chardonnay, Pinot grigio, Prosecco, Champagne a šumivá vína obecně.
Dávkování a způsob použití
Doporučená dávka: 0,5–3 g/hl. Vyšší dávky, 1–5 g/hl, musí být ověřeny předběžnými testy.
Ellagitaniny jsou hydrolyzovatelné a jejich úplná adaptace na vodné nebo alkoholické roztoky probíhá během 24–36 hodin.
Přípravek Lafood Vanille rozmíchejte přímo ve víně nebo ve vodě (poměr 1:20) a poté přidejte do hmoty.
Balení a uchovávání
500 g sáčky.
Skladujte na chladném a suchém místě.
V případě dotazů kontaktujte jednoho z našich obchodních zástupců.
| Kategorie: | Taniny |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.02 kg |
| EAN: | 200056 |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé, Červené, Růžové |
| Země původu: | |
| Odrůda vína: | |
| Region/Oblast PL: | |
| Podoblast: | |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé, Červené, Růžové |
| Klasifikace: | |
| Region/Oblast SK: | |
| Obsah cukru: | |
| Styl : | |
| Region/Oblast IT: |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
