Tanin Vanille, 20 g

Lafood Vanille je přírodní tanin z francouzského dubu určený pro školení vín, který zvýrazňuje vanilkové tóny, dodává eleganci a chrání víno před oxidací.

Dostupnost Skladem (8 ks)
Kód: 200056
471 Kč 389,26 Kč bez DPH
Tanin Vanille, 20 g
Doprava po ČR do 3 dnů
Doprava po ČR do 3 dnů
Naše zboží dopravujeme po celé České republice
Nabízené zboží skladem na prodejně
Nabízené zboží skladem na prodejně
Máme velké skladové zásoby, které čekají na odeslání.
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
Naši zaměstnanci jsou vám k dispozici pro odbornou radu.

Lafood Vanille je směs taninů extrahovaných z nejkvalitnějšího francouzského dubu (Allier, Limousin a Tronçais). Je výsledkem nejnovějšího výzkumu polyfenolů a přírodních antioxidantů oddělení R&D Lafood ve spolupráci s Univerzitou v Udine.

Technologické použití
Použití u strukturovaných bílých a červených vín během školení zvýrazňuje aromatické tóny, dodává vínu eleganci, jemnost a výrazné aroma vanilky. Extrakce probíhá přirozeným procesem ve vodném prostředí, bez použití chemických a biologických prostředků, což zaručuje zcela přírodní produkt.

Speciální technika infračerveného vypalování v kontrolované přítomnosti kyslíku dodává vínům aromatické tóny typické pro vína školená v barikových sudech. Lafood Vanille vykazuje vynikající účinek při prevenci oxidačně-redukčních procesů.

Doporučeno pro bílá vína: Chardonnay, Pinot grigio, Prosecco, Champagne a šumivá vína obecně.

Dávkování a způsob použití
Doporučená dávka: 0,5–3 g/hl. Vyšší dávky, 1–5 g/hl, musí být ověřeny předběžnými testy.
Ellagitaniny jsou hydrolyzovatelné a jejich úplná adaptace na vodné nebo alkoholické roztoky probíhá během 24–36 hodin.
Přípravek Lafood Vanille rozmíchejte přímo ve víně nebo ve vodě (poměr 1:20) a poté přidejte do hmoty.

Balení a uchovávání
500 g sáčky.
Skladujte na chladném a suchém místě.

V případě dotazů kontaktujte jednoho z našich obchodních zástupců.

Kategorie: Taniny
Hmotnost: 0.02 kg
EAN: 200056
Výroba vína dle barvy: Bílé, Červené, Růžové
Země původu:
Odrůda vína:
Region/Oblast PL:
Podoblast:
Výroba vína dle barvy: Bílé, Červené, Růžové
Klasifikace:
Region/Oblast SK:
Obsah cukru:
Styl :
Region/Oblast IT:

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola