Tanin Tian-tai, 100 g
Gallo-proanthocyanidinický tanin z vybraných lístků Čajovníku čínského. Používá se ve všech fázích výroby bílých, růžových a červených vín. V raných fázích na snížení potřeby SO2 a v průběhu zrání k navrácení svěžesti. Před lahvováním pro posílení ovocných a květinových tónů.
Dávkování: 5-10 g/hl
Doprava po ČR do 3 dnů
Naše zboží dopravujeme po celé České republice
Nabízené zboží skladem na prodejně
Máme velké skladové zásoby, které čekají na odeslání.
Zákaznická podpora
Naši zaměstnanci jsou vám k dispozici pro odbornou radu.
Popis produktu není dostupný
Kategorie: | Taniny |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Výroba vína dle barvy: | Bílé, Červené, Růžové |
Země původu: | |
Odrůda vína: | |
Region/Oblast PL: | |
Podoblast: | |
Výroba vína dle barvy: | Bílé, Červené, Růžové |
Klasifikace: | |
Region/Oblast SK: | |
Obsah cukru: | |
Styl : | |
Region/Oblast IT: |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář