Tanin Tanipepin, 500 g
TANIPEPIN je čistý hroznový tanin pro stabilizaci barvy červených a růžových vín, s antioxidační ochranou a snadnou aplikací.



Hroznový tanin ve formě granulí pro čiření, stabilizaci a vyvážení červených a růžových vín.
Enologické cíle
TANIPEPIN je čistý tanin z hroznových jader. Díky extrakci a následné selektivní purifikaci fenolických látek z hroznových jader je TANIPEPIN velmi čistý a má výborné organoleptické vlastnosti.
Jde o tanin typu proantokyanidin speciálně navržený pro výrobu červených vín. Přirozeně podporuje polymerizaci taninů a antokyanů prostřednictvím tvorby acetaldehydových můstků, čímž zajišťuje vynikající stabilizaci barvy červených vín.
Používá se při výrobě a školení červených a růžových vín.
Zajišťuje dobrou ochranu proti oxidaci a přispívá k uchování odstínu červených a růžových vín během zrání.
Díky granulované formě je snadno použitelný.
Snižuje aktivitu oxidáz.
Dávkování a aplikace
Hrozny: 5 až 15 g/100 kg
Mošt: 5 až 10 g/hl
Bílá a růžová vína: 1 až 5 g/hl
Červená vína: 5 až 15 g/hl
Návod k použití
Rozpusťte TANIPEPIN v desetinásobku jeho hmotnosti v moštu nebo víně. Přidejte do objemu, který má být ošetřen, a důkladně promíchejte.
Upozornění
Produkt určený pro enologické a výhradně profesionální použití.
Používejte v souladu s platnými předpisy.
Balení a skladování
Balení: 500 g.
Skladujte neotevřené obaly na suchém, bezpachovém místě mimo přímé světlo. Po otevření spotřebujte co nejdříve.
V případě dotazů kontaktujte jednoho z našich obchodních zástupců.
| Kategorie: | Taniny |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.5 kg |
| EAN: | 070430 |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé, Červené, Růžové |
| Země původu: | |
| Odrůda vína: | |
| Region/Oblast PL: | |
| Podoblast: | |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé, Červené, Růžové |
| Klasifikace: | |
| Region/Oblast SK: | |
| Obsah cukru: | |
| Styl : | |
| Region/Oblast IT: |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
