Tanin Tanigal, 1 kg
TANIGAL je čistý galový tanin pro čeření a stabilizaci moštů a bílých vín, ideální pro výrobu šumivých vín tradiční metodou.



Taniny z galů pro čeření a stabilizaci moštů a bílých vín.
Enologické cíle
TANIGAL je čistý tanin z galů extrahovaný alkoholem, určený především pro mošty, vína typu „blanc de blancs“ a „blanc de noir“.
Je nezbytný při čeření bílých vín želatinou, podporuje sedimentaci a čiření.
Přispívá ke zlepšení čirosti vín v procesu „prise de mousse“ (při výrobě šumivých vín).
Při lahvování napomáhá čiření vín vyráběných tradiční metodou.
Dávkování a aplikace
2 až 8 g/hl
Mošty: 5 až 8 g/hl
Čeření: 2 g TANIGALU na 1 g GELISOLU
Při lahvování: 3 g/hl
Návod k použití
Rozpusťte TANIGAL v desetinásobku jeho hmotnosti ve vodě nebo ve víně. Přidejte do objemu, který má být ošetřen, a zajistěte důkladnou homogenizaci.
Upozornění
Produkt určený pro enologické a výhradně profesionální použití.
Používejte v souladu s platnými předpisy.
Balení a skladování
Balení: 1 kg, 25 kg.
Skladujte neotevřené obaly na suchém, bezpachovém místě mimo přímé světlo. Po otevření spotřebujte co nejdříve.
V případě dotazů kontaktujte jednoho z našich obchodních zástupců.
| Kategorie: | Taniny |
|---|---|
| Hmotnost: | 1 kg |
| EAN: | 200515 |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé |
| Položka byla vyprodána… | |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
