Tannin T, 500 g
TANNIN T je tanin z toastovaného francouzského dubu pro zvýšení komplexity, těla a stability vín.



Tanin z toastovaného francouzského dubu
Charakteristika a použití
TANNIN T je tanin z toastovaného francouzského dubu určený k přídavku před lahvováním nebo ve stádiu mladého vína pro zjemnění hrubších červených vín. Dodává vínu jemnou tříslovinovou strukturu s tóny toastu a vanilky, zvyšuje komplexitu, objem a zlepšuje stabilitu i trvanlivost vína.
Speciální přednosti
Zvyšuje objem, tělo a komplexitu vína.
Senzoricky vhodný pro plná, barevně intenzivní červená vína.
Podporuje polymerizaci anthokyanů a zjemňuje třísloviny ve stádiu mladého vína.
Možné použití v kombinaci s TANNIN OE nebo TANNIN FT.
Přidává se po provedení předběžného testu do mladého nebo předlahvového vína.
Složení
Dubový tanin.
Dávkování a aplikace
TANNIN T rozpusťte v 20násobném množství horké vody (60–80 °C) za intenzivního míchání. Poté přidejte do vína a dobře promíchejte.
Červené víno (před lahvováním): 1–20 g/hl
Bílé víno (před lahvováním): 0,1–3 g/hl
Vždy proveďte předběžný test. Přídavek taninu by měl být proveden nejpozději 8 dní před lahvováním.
Balení a skladování
0,5 kg HDPE dóza (10 × 0,5 kg v kartonu)
15 kg papírový pytel s PE vložkou
Skladujte v chladu a suchu. Po otevření těsně uzavřete a rychle spotřebujte.
Deklarace
Nebezpečná látka: ne
BIO certifikace podle nařízení (EU) 2018/848: ano
Alergeny dle (EU) 1169/2011: neobsahuje
Deklarační povinnost: ne
Vegan: ano
Bez GMO podle (ES) 1829/2003 a 1830/2003: ano
V případě dotazů kontaktujte jednoho z našich obchodních zástupců.
| Kategorie: | Taniny |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.5 kg |
| EAN: | 200012 |
| Výroba vína dle barvy: | Červené |
| Země původu: | |
| Odrůda vína: | |
| Region/Oblast PL: | |
| Podoblast: | |
| Výroba vína dle barvy: | Červené |
| Klasifikace: | |
| Region/Oblast SK: | |
| Obsah cukru: | |
| Styl : | |
| Region/Oblast IT: |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
