Tanin Sublistab, 1 kg
SUBLISTAB je směs ellagových a kondenzovaných taninů pro stabilizaci barvy červených vín při termovinifikaci.



Taniny první volby pro procesy termovinifikace.
Enologické cíle
SUBLISTAB je směs nízkomolekulárních ellagových a proantokyanidinových taninů.
Ellagové taniny chrání antokyany před oxidací vytvářením kopigmentačního komplexu.
Kondenzované taniny reagují s antokyany a vytvářejí kovalentní vazby, čímž zajišťují jejich úplnou stabilizaci.
Výsledkem je stabilní barva červených vín a ochrana jejich pigmentů již v rané fázi zpracování.
Dávkování a aplikace
10 až 40 g/hl.
SUBLISTAB se používá v rané fázi během kapalné fáze po termickém zpracování, aby se antokyany chránily co nejdříve.
Aplikace může být rozdělena: 2/3 dávky během tuhé fáze a zbývající 1/3 po odkalení.
Návod k použití
Rozpusťte SUBLISTAB v teplé vodě (1 kg / 10 l). Přidejte do moštu během přečerpávání.
Upozornění
Produkt určený pro enologické a výhradně profesionální použití.
Používejte v souladu s platnými předpisy.
Balení a skladování
Balení: 1 kg, 15 kg.
Skladujte neotevřené a uzavřené obaly v suchu, bez zápachu a mimo přímé světlo. Po otevření spotřebujte co nejdříve.
V případě dotazů kontaktujte jednoho z našich obchodních zástupců.
| Kategorie: | Taniny | 
|---|---|
| Hmotnost: | 1 kg | 
| EAN: | 070404 | 
| Výroba vína dle barvy: | Růžové | 
| Země původu: | |
| Odrůda vína: | |
| Region/Oblast PL: | |
| Podoblast: | |
| Výroba vína dle barvy: | Růžové | 
| Klasifikace: | |
| Region/Oblast SK: | |
| Obsah cukru: | |
| Styl : | |
| Region/Oblast IT: | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
