Tanin Subliprotect, 100 g
SUBLIPROTECT je směs taninů a inaktivovaných kvasinek, která chrání aroma červených vín, stabilizuje barvu a brání předčasnému stárnutí.



Komplex kondenzovaných a hydrolyzovatelných taninů a inaktivovaných kvasinek.
Enologické cíle
SUBLIPROTECT je určen k výrobě moderních, ovocných a hladkých vín.
Jeho úkolem je:
– zachovat a zvýraznit aroma čerstvého červeného ovoce,
– zachovat tříslovinovou strukturu a zabránit předčasnému stárnutí (ztmavnutí barvy, ztráta aromatických látek).
SUBLIPROTECT posiluje odolnost vína vůči oxidaci a pomáhá udržet ideální oxidačně-redukční potenciál. Ten nesmí být ani příliš nízký (vznik reduktivních aromat zakrývajících ovocnost), ani příliš vysoký (vznik unavených či těžkých tónů).
Inaktivované kvasinky v SUBLIPROTECT působí jako fermentační aktivátory, chrání aroma před oxidací a uvolňují polysacharidy, které stabilizují barvu vína.
Dávkování a aplikace
5 až 20 g/hl.
Přidává se v rané fázi do moštu během macerace červených odrůd.
Návod k použití
Rozpusťte SUBLIPROTECT v teplé vodě (1 kg / 10 l). Přidejte do moštu během přečerpávání.
Upozornění
Produkt určený pro enologické a výhradně profesionální použití.
Používejte v souladu s platnými předpisy.
Balení a skladování
Balení: 1 kg.
Skladujte neotevřené a uzavřené obaly v suchu, bez zápachu a mimo přímé světlo. Po otevření spotřebujte co nejdříve.
V případě dotazů kontaktujte jednoho z našich obchodních zástupců.
| Kategorie: | Taniny |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg |
| EAN: | 070443 |
| Výroba vína dle barvy: | Červené |
| Země původu: | |
| Odrůda vína: | |
| Region/Oblast PL: | |
| Podoblast: | |
| Výroba vína dle barvy: | Červené |
| Klasifikace: | |
| Region/Oblast SK: | |
| Obsah cukru: | |
| Styl : | |
| Region/Oblast IT: |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
