Tanin Sublifresh, 100 g
SUBLIFRESH je směs kondenzovaných a hydrolyzovatelných taninů, která chrání aroma bílých a růžových vín před oxidací a podporuje jejich svěžest.



Komplex kondenzovaných a hydrolyzovatelných taninů speciálně vyvinutý pro ochranu a posílení aromatického potenciálu bílých a růžových vín.
Enologické cíle
Hydrolyzovatelné taniny obsažené v SUBLIFRESH byly specificky vybrány pro svou schopnost působit na různé složky oxidačního procesu: inhibují enzymy, jako je lakáza, spotřebovávají rozpuštěný kyslík a vážou volné radikály poškozující aromatické sloučeniny.
Kondenzované taniny byly vybrány pro svou schopnost udržovat optimální oxidačně-redukční potenciál, který zabraňuje:
– vzniku reduktivních aromat zakrývajících ovocný a květinový charakter vín,
– únavě vín nebo vzniku těžkých a vyčerpaných aromat.
SUBLIFRESH tak posiluje přirozenou tříslovinovou strukturu a chrání vína před oxidací.
Dávkování a aplikace
2 až 15 g/hl.
SUBLIFRESH se používá v rané fázi, před zakvašením, aby ochránil aromatické sloučeniny uvolňované kvasinkami na začátku alkoholového kvašení.
Návod k použití
Rozpusťte SUBLIFRESH v teplé vodě (1 kg / 10 l). Přidejte do moštu během přečerpávání.
Upozornění
Produkt určený pro enologické a výhradně profesionální použití.
Používejte v souladu s platnými předpisy.
Balení a skladování
Balení: 1 kg.
Skladujte neotevřené a uzavřené obaly v suchu, bez zápachu a mimo přímé světlo. Po otevření spotřebujte co nejdříve.
V případě dotazů kontaktujte jednoho z našich obchodních zástupců.
| Kategorie: | Taniny |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg |
| EAN: | 070450KS |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé, Růžové |
| Země původu: | |
| Odrůda vína: | |
| Region/Oblast PL: | |
| Podoblast: | |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé, Růžové |
| Klasifikace: | |
| Region/Oblast SK: | |
| Obsah cukru: | |
| Styl : | |
| Region/Oblast IT: |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
