Tanin Jasmine, 100 g
Směs taninů organických kyselin a polysacharidů určená pro mladá bílá vína, zlepšuje svěžest, chrání a zvyšuje primární aroma a květinové tóny.



Lafood Jasmine je speciální směs taninů, organických kyselin a polysacharidů, navržená k vytvoření redoxního řetězce schopného deaktivovat volné radikály přítomné ve víně. Vznikl jako výsledek nejnovějšího výzkumu polyfenolů a přírodních antioxidantů oddělení R&D Lafood ve spolupráci s Univerzitou v Udine.
Technologické použití
Lafood Jasmine představuje absolutní novinku v enologii pro řešení problémů spojených s akumulací volných radikálů v bílých, červených a růžových vínech. U mladých vín zvyšuje svěžest, zvýrazňuje a chrání terpenová a květinová primární aromata. Četné experimenty na mezinárodní úrovni potvrdily schopnost tohoto taninu „probudit“ aromatický profil i starších vín.
Ideální pro Chardonnay, Pinot grigio, Sauvignon, Traminer, Prosecco, Champagne a šumivá vína obecně. Výborných výsledků bylo dosaženo také u červených a růžových vín, kde podporuje zvýraznění ovocných a kořenitých odrůdových aromat.
Dávkování a způsob použití
Použitá dávka by měla být stanovena podle analytických parametrů a typu vína. Doporučuje se provést předběžné laboratorní zkoušky k určení účinku a vhodné dávky.
Obecně se doporučuje dávka 0,5–5 g/hl. Rozpusťte ve 3 částech vlažné vody nebo přímo dispergujte do vína.
Balení a uchovávání
0,500kg sáčky.
Skladujte na chladném a suchém místě.
V případě dotazů kontaktujte jednoho z našich obchodních zástupců.
| Kategorie: | Taniny |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg |
| EAN: | 200059 |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé |
| Země původu: | |
| Odrůda vína: | |
| Region/Oblast PL: | |
| Podoblast: | |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé |
| Klasifikace: | |
| Region/Oblast SK: | |
| Obsah cukru: | |
| Styl : | |
| Region/Oblast IT: |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
