Tanin Jasmine, 500 g

Směs taninů organických kyselin a polysacharidů určená pro mladá bílá vína, zlepšuje svěžest, chrání a zvyšuje primární aroma a květinové tóny.

Dostupnost Skladem (21 ks)
Kód: 200043
4 459 Kč 3 685,12 Kč bez DPH
Tanin Jasmine, 500 g
Doprava po ČR do 3 dnů
Doprava po ČR do 3 dnů
Naše zboží dopravujeme po celé České republice
Nabízené zboží skladem na prodejně
Nabízené zboží skladem na prodejně
Máme velké skladové zásoby, které čekají na odeslání.
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
Naši zaměstnanci jsou vám k dispozici pro odbornou radu.

Lafood Jasmine je speciální směs taninů, organických kyselin a polysacharidů, navržená k vytvoření redoxního řetězce schopného deaktivovat volné radikály přítomné ve víně. Vznikl jako výsledek nejnovějšího výzkumu polyfenolů a přírodních antioxidantů oddělení R&D Lafood ve spolupráci s Univerzitou v Udine.

Technologické použití
Lafood Jasmine představuje absolutní novinku v enologii pro řešení problémů spojených s akumulací volných radikálů v bílých, červených a růžových vínech. U mladých vín zvyšuje svěžest, zvýrazňuje a chrání terpenová a květinová primární aromata. Četné experimenty na mezinárodní úrovni potvrdily schopnost tohoto taninu „probudit“ aromatický profil i starších vín.

Ideální pro Chardonnay, Pinot grigio, Sauvignon, Traminer, Prosecco, Champagne a šumivá vína obecně. Výborných výsledků bylo dosaženo také u červených a růžových vín, kde podporuje zvýraznění ovocných a kořenitých odrůdových aromat.

Dávkování a způsob použití
Použitá dávka by měla být stanovena podle analytických parametrů a typu vína. Doporučuje se provést předběžné laboratorní zkoušky k určení účinku a vhodné dávky.
Obecně se doporučuje dávka 0,5–5 g/hl. Rozpusťte ve 3 částech vlažné vody nebo přímo dispergujte do vína.

Balení a uchovávání
0,500kg sáčky.
Skladujte na chladném a suchém místě.

V případě dotazů kontaktujte jednoho z našich obchodních zástupců.

Kategorie: Taniny
Hmotnost: 0.5 kg
EAN: 200043
Výroba vína dle barvy: Bílé
Země původu:
Odrůda vína:
Region/Oblast PL:
Podoblast:
Výroba vína dle barvy: Bílé
Klasifikace:
Region/Oblast SK:
Obsah cukru:
Styl :
Region/Oblast IT:

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola