Tannin FT, 500 g

TANNIN FT je tanin z toastovaného francouzského dubu pro zvýšení struktury, objemu a komplexity vín před lahvováním.

Dostupnost Skladem (8 ks)
Kód: 200016
13 387 Kč 11 063,64 Kč bez DPH
Tannin FT, 500 g
Doprava po ČR do 3 dnů
Doprava po ČR do 3 dnů
Naše zboží dopravujeme po celé České republice
Nabízené zboží skladem na prodejně
Nabízené zboží skladem na prodejně
Máme velké skladové zásoby, které čekají na odeslání.
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
Naši zaměstnanci jsou vám k dispozici pro odbornou radu.

Taniny z toastovaného francouzského dubu

Charakteristika a použití
TANNIN FT je tanin získaný z toastovaného francouzského dubu s jemnou, zaoblenou tříslovinovou strukturou, určený k přídavku před lahvováním. Dodává vínům strukturu, objem a zvyšuje komplexitu červených i plnějších bílých vín.

Speciální přednosti
Zvyšuje objem, komplexitu a tělo vína.
Senzoricky vhodný pro všechny červené vína.
Přidává se před lahvováním po provedení předběžného testu.

Složení
Dubový tanin, tanin z quebracha.

Dávkování a aplikace
TANNIN FT rozpusťte v 20násobném množství horké vody (60–80 °C) za intenzivního míchání. Poté přidejte do vína a dobře promíchejte.
Červené víno (před lahvováním): 1–20 g/hl
Bílé víno (před lahvováním): 0,1–3 g/hl
Před aplikací je nutné provést předběžný test. Přídavek taninu by měl být proveden nejpozději 8 dní před lahvováním.

Balení a skladování
0,5 kg HDPE dóza (10 × 0,5 kg v kartonu)
10 kg papírový pytel s PE vložkou
Skladujte v chladu a suchu. Po otevření těsně uzavřete a rychle spotřebujte.

Deklarace
Nebezpečná látka: ne
BIO certifikace podle nařízení (EU) 2018/848: ano
Alergeny dle (EU) 1169/2011: neobsahuje
Deklarační povinnost: ne
Vegan: ano
Bez GMO podle (ES) 1829/2003 a 1830/2003: ano

V případě dotazů kontaktujte jednoho z našich obchodních zástupců.

Kategorie: Taniny
Hmotnost: 0.5 kg
EAN: 200016
Výroba vína dle barvy: Červené
Země původu:
Odrůda vína:
Region/Oblast PL:
Podoblast:
Výroba vína dle barvy: Červené
Klasifikace:
Region/Oblast SK:
Obsah cukru:
Styl :
Region/Oblast IT:

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola