Tannin FT, 500 g
TANNIN FT je tanin z toastovaného francouzského dubu pro zvýšení struktury, objemu a komplexity vín před lahvováním.



Taniny z toastovaného francouzského dubu
Charakteristika a použití
TANNIN FT je tanin získaný z toastovaného francouzského dubu s jemnou, zaoblenou tříslovinovou strukturou, určený k přídavku před lahvováním. Dodává vínům strukturu, objem a zvyšuje komplexitu červených i plnějších bílých vín.
Speciální přednosti
Zvyšuje objem, komplexitu a tělo vína.
Senzoricky vhodný pro všechny červené vína.
Přidává se před lahvováním po provedení předběžného testu.
Složení
Dubový tanin, tanin z quebracha.
Dávkování a aplikace
TANNIN FT rozpusťte v 20násobném množství horké vody (60–80 °C) za intenzivního míchání. Poté přidejte do vína a dobře promíchejte.
Červené víno (před lahvováním): 1–20 g/hl
Bílé víno (před lahvováním): 0,1–3 g/hl
Před aplikací je nutné provést předběžný test. Přídavek taninu by měl být proveden nejpozději 8 dní před lahvováním.
Balení a skladování
0,5 kg HDPE dóza (10 × 0,5 kg v kartonu)
10 kg papírový pytel s PE vložkou
Skladujte v chladu a suchu. Po otevření těsně uzavřete a rychle spotřebujte.
Deklarace
Nebezpečná látka: ne
BIO certifikace podle nařízení (EU) 2018/848: ano
Alergeny dle (EU) 1169/2011: neobsahuje
Deklarační povinnost: ne
Vegan: ano
Bez GMO podle (ES) 1829/2003 a 1830/2003: ano
V případě dotazů kontaktujte jednoho z našich obchodních zástupců.
| Kategorie: | Taniny |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.5 kg |
| EAN: | 200016 |
| Výroba vína dle barvy: | Červené |
| Země původu: | |
| Odrůda vína: | |
| Region/Oblast PL: | |
| Podoblast: | |
| Výroba vína dle barvy: | Červené |
| Klasifikace: | |
| Region/Oblast SK: | |
| Obsah cukru: | |
| Styl : | |
| Region/Oblast IT: |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
