Tanin Chocolate, 20 g
Jemná směs taninů extrahovaná z kombinace amerického a francouzského dubu.



Lafood Tann Chocolate je jemná směs taninů extrahovaných z nejkvalitnějšího amerického a francouzského dubu, přirozeně sušeného a vypáleného. Je určen zejména pro školení a zušlechťování vysoce kvalitních červených vín.
Technologické použití
Lafood Tann Chocolate přináší intenzivní tóny kakaa, karamelu a vanilky a rychle zvyšuje aromatickou komplexitu a harmonii vína. Použití pomáhá snižovat vjemy svíravosti a hořkosti, čímž vínům dodává jemnost a sladkost. U strukturovaných bílých vín umožňuje získat jemný boisé charakter, který respektuje odrůdové aroma a zvyšuje objem i délku v ústech.
Dávkování a způsob použití
Doporučená dávka: 0,5–2 g/hl pro bílá vína a 1–5 g/hl pro červená vína.
Před přidáním do hmoty se doporučuje přímá disperze v 10 částech vody nebo vína za stálého míchání, bez použití kovových předmětů.
Přidává se do hmoty pomocí dávkovacího čerpadla nebo Venturiho trubice.
Balení a uchovávání
0,500kg sáčky.
Skladujte na chladném a suchém místě.
V případě dotazů kontaktujte jednoho z našich obchodních zástupců.
Kategorie: | Taniny |
---|---|
Hmotnost: | 0.02 kg |
EAN: | 200071 |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.