Lalvigne aroma, 100 g
Zvyšte a urychlete akumulaci prekurzorů aroma ve vašich bílých a růžových vínech



Výsledky pokusů na severní a jižní polokouli (Španělsko, Německo, Jižní Afrika, USA, Austrálie, Chile) ukázaly jasné rozdíly ve vinicích ošetřených přípravkem LalVigne AROMA. Vína ošetřená přípravkem LalVigne AROMA vykazovala vyšší komplexnost aroma, lepší chuť a celkové zvýšení kvality vína.
Postřik listů přípravkem LalVigne AROMA během zavadání hroznů zvyšuje kvalitu hroznů a enologický potenciál, čímž produkuje vína s větší komplexitou aroma, lepší rovnováhou v chuti a delší trvanlivostí.
LalVigne je inovativní listový postřik vyvinutý pro pěstitele vinné révy a vinaře, kteří pracují ve vinicích na produkci lepšího vína (patent v USA v řízení).
Volné aminokyseliny a glutathion (GSH) hrají klíčovou roli v rozvoji a stabilitě aromatického potenciálu.
Analýza volných aminokyselin a redukovaného obsahu GSH byla provedena v hroznech z různých polních pokusů.
Složení
100% specifické frakce inaktivovaných vinných kvasinek,
Saccharomyces cerevisiae.
Je nepatogenní, bezpečný, potravinářské kvality a
neobsahuje GMO.
Skladování
Nehořlavý výrobek. Skladujte v uzavřeném originálním obalu. Skladujte nejlépe na chladném a suchém místě. Vyhněte se extrémním skladovacím podmínkám.
Ekologické zemědělství
Produkt vhodný pro ekologické zemědělství dle nařízení (EU) 2018/848 a 2021/1165.
Produkt splňuje požadavky NOP.
Ověřte si místní požadavky na certifikaci biopotravin.
DÁVKOVÁNÍ A LÉČBA
1 ošetření = 2 aplikace.
Doporučená dávka na jednu aplikaci na vinici:
3 kg/ha (6,6 lb / 2,5 akru).
první aplikace: začátek zavadání hroznů (přibližně 5 %).
druhá aplikace: 7–14 dní po 1. aplikaci (nejlépe 10–12 dní).
Aplikace postřikem na listy.
Před aplikací ředit ve vodě (přibližně 200–600 l/ha; 50–160 gal / 2,5 akru).
Dodržujte doporučení pro aplikaci.
| Kategorie: | Speciální postřik do vinice |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg |
| EAN: | 210724 |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé |
| Země původu: | |
| Odrůda vína: | |
| Region/Oblast PL: | |
| Podoblast: | |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé |
| Klasifikace: | |
| Region/Oblast SK: | |
| Obsah cukru: | |
| Styl : | |
| Region/Oblast IT: |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
