Nastavení
Pro vyjádření aroma Sauvignon Blanc
Pro intenzitu aroma a dlouhou životnost bílých a růžových vín
VITI LEVURE® KD jsou kvasinky Saccharomyces cerevisiae určené pro výrobu vín s výraznou aromatickou typičností, vhodné pro...
VIALATTE FERM® R71 jsou kvasinky Saccharomyces cerevisiae určené pro výrobu červených a růžových vín s výrazným...
Enzym na předčeření moštu a k rychlému a efektivnímu předčeření moštu. Podporuje cílené odbourání...
Zesiluje chuť a aroma připomínající ostružiny, borůvky a rybíz
Aroma tmavého ovoce, jako např. ostružiny, rybíz, třešně, klasický „typ Pinot“.
Originální Prise de Mousse
Vysoce účinný desinfekční prostředek na bázi přírodních alkoholů.
BAKTOL® Liquid je roztok hydrogensiřičitanu draselného s antioxidačním a antiseptickým účinkem pro ochranu moštů a vín.
Nacházíte se na straně 48 z 60.