Nastavení
VITI LEVURE® DV10 jsou kvasinky Saccharomyces cerevisiae určené pro výrobu šumivých a tichých vín s jemným a...
NUTRICELL® FULLAROM je organická výživa podporující tvorbu ovocných esterů a aromat u neutrálních odrůd a kontrolu...
VITI LEVURE® CHARDONNAY YSEO jsou kvasinky Saccharomyces cerevisiae určené k výrobě bílých vín s komplexním a elegantním...
Tyto bakterie je nutné udržovat v chladu, proto je nezasíláme přepravní službou; odběr je možný pouze na prodejně, případně kontaktujte...
OPTISIL PLUS je směs oxidu křemičitého, PVPP a vyziny pro čiření vín, zlepšuje čirost, barvu a stabilitu vín.
Tanin z amerického dubu je určen pro fi nální korekci červených vín. Zvýrazňuje chuť vína po kokosu, kávě a...
Calcica je přírodní vápenatý bentonit v práškové formě určený k čiření moštů a vín, který...
OENOTANNIN je tanin z uleželého dubu podporující polymerizaci anthokyanů, stabilizaci a komplexitu vín.
Kombinace stabilizovaného aktivního kyslíku a specifikované kyseliny peroctové
Vhodné zejména pro: Chardonnay, Rulandské bílé, Rulandské šedé, Aroma: Díky kombinaci tří kvasinkových kmenů zajišťují širší variaci a přirozenou rozmanitost aromaPopis: Rychlý...
ORIGIN SH je inovativní čeřicí přípravek, který chelatačním účinkem chrání těkavé thioly před oxidací a...
TANNIN T je tanin z toastovaného francouzského dubu pro zvýšení komplexity, těla a stability vín.
Nacházíte se na straně 45 z 60.