Výživa Manno structure, 20 g
Lafood Manno Structure je inaktivovaná kvasinka bohatá na mannoproteiny a glutathion, určená ke zlepšení struktury, stability a plnosti červených i bílých vín.



Lafood Manno Structure je inaktivovaná kvasinka Saccharomyces cerevisiae, bohatá na mannanové polysacharidy a glutathion. Díky svému složení podporuje strukturu, stabilitu a objem vína. Používá se k obohacení moštu nebo vína o specifické frakce buněčných stěn kvasinek, které zlepšují senzorickou rovnováhu a harmonii chuti.
Technologické použití
Mannoproteiny přítomné v přípravku Lafood Manno Structure zlepšují koloidní stabilitu, snižují riziko tvorby bílkovinných zákalů a přispívají k vyšší stabilitě barvy a aromatiky vína.
V červených vínech zvyšují plnost, objem a kulatost chuti, zatímco v bílých vínech napomáhají zachování svěžesti a snižují pocit hořkosti.
Lafood Manno Structure také zlepšuje reaktivitu s taniny, což vede k jemnější textuře a stabilnějšímu barvnému profilu. Produkt působí antioxidačně díky obsahu redukovaných peptidů (včetně glutathionu), které chrání aromatické a barvové složky vína.
Dávkování a způsob použití
Doporučená dávka: 5–40 g/hl podle typu vína a požadovaného efektu.
Aplikujte přímo do vína nebo moštu. Před použitím rozmíchejte v 10násobném množství vody nebo vína a dobře promíchejte.
Balení a uchovávání
1kg a 15kg sáčky.
Skladujte na chladném a suchém místě.
V případě dotazů kontaktujte jednoho z našich obchodních zástupců.
| Kategorie: | LIPERA |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.02 kg |
| EAN: | 210087 |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé, Červené, Růžové |
| Země původu: | |
| Odrůda vína: | |
| Region/Oblast PL: | |
| Podoblast: | |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé, Červené, Růžové |
| Klasifikace: | |
| Region/Oblast SK: | |
| Obsah cukru: | |
| Styl : | |
| Region/Oblast IT: | |
| Položka byla vyprodána… | |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
