Kvasinky Terra Rosso, 0,5 kg

SIHA Terra Rosso jsou vybrané čisté kvasinky z Chorvatska, se speciálními vlastnostmi pro červený mošt a červený rmut. Výhodou jsou jemná ovocná vína s aromatickým profilem
odrůdy. Specifickými výhodami jsou stabilizace barev a rychlá a bezpečná alkoholová fermentace. SIHA Terra Rosso je vhodná zejména pro kořeněná, tmavá červená vína (Terran, Cabernet Sauvignon, Merlot).

Dostupnost Skladem (37 ks)
Kód: 080745
750 Kč 669,64 Kč bez DPH
Kvasinky Terra Rosso, 0,5 kg
Doprava po ČR do 3 dnů
Doprava po ČR do 3 dnů
Naše zboží dopravujeme po celé České republice
Nabízené zboží skladem na prodejně
Nabízené zboží skladem na prodejně
Máme velké skladové zásoby, které čekají na odeslání.
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
Naši zaměstnanci jsou vám k dispozici pro odbornou radu.

Specifické výhody SIHA Terra Rosso:
- Mírná nutriční náročnost
- Až 16 obj.% Alkoholu
- Nízká produkce nežádoucích fermentačních vedlejších produktů
- Rychlá a bezpečná fermentace
- Stabilizace barev

Použití
Mošty by měly být očkovány SIHA Terra Rosso co nejdříve. Delší doba macerace podporuje nekontrolované šíření divokých kvasinek a nežádoucích bakterií.

SIHA Terra Rosso by měla být zamíchána do 10-ti násobného množství směsi moštu a vody při teplotě 32–35 ° C, po 15 minutách znovu promíchána a poté přidána do moštu nebo  rmutu. Přidání SIHA® SpeedFerm® 20 g / hl podporuje rehydrataci.

Rozsah fermentace mezi 18 - 28 ° C. Optimální počáteční teplota fermentace je 16 ° C při naočkování SIHA Terra Rosso.

Přidání kvasinkové výživy SIHA® Vitamin B1 na fermentaci živin v dávce 600 mg na 1 000 l vytvoří ještě lepší podmínky reprodukce, fermentace a metabolismu.

V obtížných podmínkách s rmutem z červeného vína se doporučuje přidání 20 g / hl živin SIHA® PROFERM® z červených kvasnic.

Je třeba dodržovat příslušné národní právní předpisy.


Charakteristika produktu
Selekční prací se podařilo dosáhnout snížení barevné adsorpce kvasinkami a tím získat lepší barevnou stabilitu. Víno fermentované SIHA Terra Rosso má typické odrůdové aroma s tříslovinovou strukturou. Další cíle a práce na vývoji byly zaměřeny na vysokou fermentační aktivitu a životaschopnost. men kvasinek se vyznačuje mírnou nutriční potřebou
během alkoholového kvašení.

SIHA Terra Rosso může produkovat až 16,0% bjemových alkoholu. Praktický výtěžek alkoholu je řibližně 47% obsahu cukru. Na každý lb (kg) fermentovaného cukru připadá přibližně 546 kJ (130cal) tepla.

Kategorie: Kvasinky
Hmotnost: 0.5 kg
Výroba vína dle barvy: Červené
Výroba vína dle barvy: Červené

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola