SIHA OnLees je přípravek na ošetření vína založený na specifickém neaktivním kvasinkovém přípravku. Neaktivní kvasinkový přípravek je srovnatelný s klasickým procesem čeření kvasnic ve vínech se specifickými vlastnostmi. Aplikace SIHA OnLees zlepšuje pocit v ústech vína a vyrovnává fenolické složky a polysacharidy při skladování vín.
Vliv neaktivních kvasnicových přípravků na pocit v ústech vína:
- Zlepšení celkového dojmu z vín
- Uvolňování specifických polysacharidů k potlačení svíravosti vín
- Dojem „suchých taninů“ je ve vínech snížen
Po alkoholovém kvašení, po 1. stočení a během skladování vína je možné přidat SIHA OnLees. Cílem je efekt čeření kvasinek (Batonnage) ve smyslu tlumení vín změnou koloidní struktury vín. SIHA OnLees navíc snižuje chuťový dojem „suchý“, „svíravý“ a „fenolický“.
Dávkování
SIHA OnLees lze používat ve všech fázích skladování vína, to znamená po alkoholovém kvašení, po 1. stočení a při skladování vína. Vynikající rozpustnost produktu umožňuje uživateli přímo stanovit dávková množství v předběžném testu. Přídavek SIHA OnLees uvolňuje specifické proteiny. Tyto proteiny snižují a maskují svíravost a zvyšují dojem sladkosti ve vínech.
Bezpečnost
Při správném použití a správném zacházení nejsou známy žádné nepříznivé účinky spojené s tímto produktem.
Další informace o bezpečnosti naleznete v bezpečnostním listu materiálu, který je k dispozici ke stažení na našich webových stránkách.
SIHA OnLees je balen v polyetylenových sáčcích. Výrobek není vakuově balený. SIHA OnLees lze skladovat po dobu tří let, pokud obal zůstane neporušený.
Po otevření obalu rychle spotřebujte zbývající produkt.
Certifikovaná kvalita
SIHA OnLees je během výrobního procesu pravidelně kontrolován, aby byla zajištěna stejnoměrně vysoká kvalita produktu. Přísné kontroly se provádějí bezprostředně před konečným balením a během něj.
Kategorie: | Kvasinky |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Výroba vína dle barvy: | Bílé, Červené, Růžové |
Výroba vína dle barvy: | Bílé, Červené, Růžové |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.