Želatina Aquacol, 20 L
AQUACOL® je rybí želatina pro změkčení a čeření vín, která zvyšuje kulatost, jemnost a aroma červených, bílých i růžových vín.



Rybí želatina připravená k použití pro změkčení a čeření vín.
Enologické cíle
Zlepšuje kulatost v ústech.
Červená vína: eliminuje tvrdé třísloviny, zvýrazňuje jemnost, aroma a kulatost. Umožňuje rychlé a účinné čeření.
Bílá a růžová vína: ve spojení se SILISOLEM® umožňuje účinné čeření i u obtížně čeřitelných vín.
Dávkování
PRÁŠEK:
Bílá a růžová vína: 2 až 5 g/hl v kombinaci s 2 až 5 cL/hl SILISOL®.
Červená vína: 4 až 16 g/hl.
Před aplikací proveďte zkoušky číření pro určení optimální dávky.
TEKUTÁ FORMA (20% roztok):
Bílá a růžová vína: 1 až 2,5 cL/hl v kombinaci s 2 až 5 cL/hl SILISOL®.
Červená vína: 2 až 8 cL/hl.
Návod k použití
Rozpusťte AQUACOL v teplé vodě (1 kg na 10 l).
Přidejte do objemu, který má být ošetřen, během přečerpávání pomocí dávkovacího čerpadla nebo Dosacolu.
Před čeřením víno dobře provzdušněte, aby se odstranil zbytkový CO₂ (< 1000 mg/l), což usnadní sedimentaci želatiny.
Upozornění
Produkt určený pro enologické a výhradně profesionální použití.
Používejte v souladu s platnými předpisy.
Balení a skladování
Balení: 5 kg (prášek), 1 L / 20 L / 1000 L (tekutá forma).
Skladujte neotevřené a uzavřené obaly na suchém, bezpachovém místě mimo přímé světlo. Chraňte před mrazem. Po otevření spotřebujte co nejdříve.
V případě dotazů kontaktujte jednoho z našich obchodních zástupců.
| Kategorie: | Krášlení |
|---|---|
| Hmotnost: | 20 kg |
| EAN: | 070452 |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé, Červené, Růžové |
| Země původu: | |
| Odrůda vína: | |
| Region/Oblast PL: | |
| Podoblast: | |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé, Červené, Růžové |
| Klasifikace: | |
| Region/Oblast SK: | |
| Obsah cukru: | |
| Styl : | |
| Region/Oblast IT: |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
