Qalisol, 20 l
QALISOL je tekutý finingový přípravek z rybí želatiny, který zjemňuje taniny, snižuje suchost v chuti a zlepšuje stabilitu vín.



Směs vybraných rybích želatin.
Enologické cíle
QALISOL zjemňuje strukturu vína, aniž by narušil jeho rovnováhu.
Respektuje organoleptické vlastnosti vína.
Snižuje pocit suchosti v ústech.
Zlepšuje stabilitu barviv a koloidních látek ve víně.
Dávkování
3 až 5 cL/hl.
Návod k použití
Před použitím protřepejte láhev. Rozmíchejte QALISOL v desetinásobku jeho hmotnosti ve vodě a promíchejte na homogenní roztok. Přidejte do vína pomocí dávkovacího čerpadla nebo zařízení Dosacol a dobře promíchejte.
Upozornění
Produkt určený pro enologické a výhradně profesionální použití.
Používejte v souladu s platnými předpisy.
Balení a skladování
Balení: 1 l, 20 l.
Skladujte neotevřené a uzavřené obaly v suchu, bez zápachu a mimo přímé světlo. Chraňte před mrazem. Po otevření spotřebujte co nejdříve.
V případě dotazů kontaktujte jednoho z našich obchodních zástupců.
| Kategorie: | Krášlení |
|---|---|
| Hmotnost: | 20 kg |
| EAN: | 070438 |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé, Červené, Růžové |
| Země původu: | |
| Odrůda vína: | |
| Region/Oblast PL: | |
| Podoblast: | |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé, Červené, Růžové |
| Klasifikace: | |
| Region/Oblast SK: | |
| Obsah cukru: | |
| Styl : | |
| Region/Oblast IT: | |
| Položka byla vyprodána… | |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
