Polygreen, 10 kg
POLYGREEN je kasein-free čeřicí prostředek s hrachovým proteinem, PVPP a bentonitem, který omezuje oxidaci a zvýrazňuje ovocnost vín.



Synergická směs hrachového proteinu, PVPP, bentonitu a celulózy.
Enologické cíle
POLYGREEN je preventivní a kurativní prostředek proti oxidaci.
Ideální pro zpracování poškozených hroznů.
Snižuje hořkost.
Omezuje hnědnutí.
Zajišťuje čiření moštů a vín.
Zlepšuje chuťové vlastnosti vín s nežádoucími tóny poškozených hroznů.
Zvýrazňuje ovocnost.
Při použití vzniká o 30 % méně kalů než při kaseinu.
Dávkování
Tichá vína: 20 až 120 g/hl.
Základní vína pro šumivá vína:
Cuvée: 30 až 75 g/hl
Taille: 50 až 75 g/hl
Maximální povolená dávka podle platné legislativy: 320 g/hl.
Návod k použití
Rozmíchejte POLYGREEN v desetinásobku jeho hmotnosti ve vodě. Aplikujte na mošt nejméně 2 hodiny po přidání enzymu. Suspenzi zapracujte do celého objemu moštu homogenizací pomocí dávkovacího čerpadla nebo zařízení Dosacol.
Suspenze musí být použita tentýž den.
Upozornění
Produkt určený pro enologické a výhradně profesionální použití.
Používejte v souladu s platnými předpisy.
Balení a skladování
Balení: 1 kg, 5 kg, 10 kg.
Skladujte neotevřené a uzavřené obaly na suchém, bezpachovém místě mimo přímé světlo. Chraňte před mrazem. Po otevření spotřebujte co nejdříve.
V případě dotazů kontaktujte jednoho z našich obchodních zástupců.
| Kategorie: | Krášlení | 
|---|---|
| Hmotnost: | 10 kg | 
| EAN: | 070402 | 
| Výroba vína dle barvy: | Bílé, Růžové | 
| Země původu: | |
| Odrůda vína: | |
| Region/Oblast PL: | |
| Podoblast: | |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé, Růžové | 
| Klasifikace: | |
| Region/Oblast SK: | |
| Obsah cukru: | |
| Styl : | |
| Region/Oblast IT: | |
| Položka byla vyprodána… | |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
 
                