Open Pure Fraicheur, 250 g
OPEN PURE FRAÎCHEUR je ochranný koloid pro zvýšení svěžesti, objemu a stability vína před lahvováním.



Enologické cíle
OPEN PURE FRAÎCHEUR má výrazně pozitivní vliv na organoleptické vlastnosti vín tím, že zvyšuje jejich intenzitu a perzistenci. U mladých vín poskytuje větší objem v ústech a zároveň posiluje aromatický potenciál a odrůdový charakter vína. U vín citlivých na změny přináší kulatost a aromatickou svěžest.
Ochranný koloid: omezuje srážení vinného kamene a proteinů.
Zvyšuje objem v ústech.
Zvyšuje aromatickou svěžest vína před lahvováním.
Složení
Přípravek tvořený specifickými polysacharidy buněčných stěn z kvasinek Saccharomyces cerevisiae a rostlinnými polysacharidy (E414).
Dávkování a aplikace
0,5 až 20 g/hl.
Používat během zrání vína, od konce fermentace až po lahvování.
Návod k použití
Rehydrujte přípravek v desetinásobku jeho hmotnosti ve víně a důkladně promíchejte. Poté přidejte do vína během přečerpávání nebo pomocí zařízení pro dokonalé promíchání produktu v celém objemu tanku.
Upozornění
Produkt určený pro enologické a výhradně profesionální použití. Používejte v souladu s platnými předpisy.
Balení a skladování
Balení: 250 g.
Skladujte neotevřené a uzavřené obaly v suchu, bez zápachu a mimo přímé světlo. Chraňte před mrazem. Po otevření spotřebujte co nejrychleji.
V případě dotazů kontaktujte jednoho z našich obchodních zástupců.
| Kategorie: | Krášlení |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.25 kg |
| EAN: | 070447 |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé, Červené, Růžové, Sekt |
| Země původu: | |
| Odrůda vína: | |
| Region/Oblast PL: | |
| Podoblast: | |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé, Růžové, Červené, Sekt |
| Klasifikace: | |
| Region/Oblast SK: | |
| Obsah cukru: | |
| Styl : | |
| Region/Oblast IT: |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
