Open Pure Fraicheur, 250 g

OPEN PURE FRAÎCHEUR je ochranný koloid pro zvýšení svěžesti, objemu a stability vína před lahvováním.

Dostupnost Skladem (89 ks)
Kód: 070447
4 045 Kč 3 342,98 Kč bez DPH
Open Pure Fraicheur, 250 g
Doprava po ČR do 3 dnů
Doprava po ČR do 3 dnů
Naše zboží dopravujeme po celé České republice
Nabízené zboží skladem na prodejně
Nabízené zboží skladem na prodejně
Máme velké skladové zásoby, které čekají na odeslání.
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
Naši zaměstnanci jsou vám k dispozici pro odbornou radu.

Enologické cíle
OPEN PURE FRAÎCHEUR má výrazně pozitivní vliv na organoleptické vlastnosti vín tím, že zvyšuje jejich intenzitu a perzistenci. U mladých vín poskytuje větší objem v ústech a zároveň posiluje aromatický potenciál a odrůdový charakter vína. U vín citlivých na změny přináší kulatost a aromatickou svěžest.

Ochranný koloid: omezuje srážení vinného kamene a proteinů.
Zvyšuje objem v ústech.
Zvyšuje aromatickou svěžest vína před lahvováním.

Složení
Přípravek tvořený specifickými polysacharidy buněčných stěn z kvasinek Saccharomyces cerevisiae a rostlinnými polysacharidy (E414).

Dávkování a aplikace
0,5 až 20 g/hl.
Používat během zrání vína, od konce fermentace až po lahvování.

Návod k použití
Rehydrujte přípravek v desetinásobku jeho hmotnosti ve víně a důkladně promíchejte. Poté přidejte do vína během přečerpávání nebo pomocí zařízení pro dokonalé promíchání produktu v celém objemu tanku.

Upozornění
Produkt určený pro enologické a výhradně profesionální použití. Používejte v souladu s platnými předpisy.

Balení a skladování
Balení: 250 g.
Skladujte neotevřené a uzavřené obaly v suchu, bez zápachu a mimo přímé světlo. Chraňte před mrazem. Po otevření spotřebujte co nejrychleji.

V případě dotazů kontaktujte jednoho z našich obchodních zástupců.

Kategorie: Krášlení
Hmotnost: 0.25 kg
EAN: 070447
Výroba vína dle barvy: Bílé, Červené, Růžové, Sekt
Země původu:
Odrůda vína:
Region/Oblast PL:
Podoblast:
Výroba vína dle barvy: Bílé, Růžové, Červené, Sekt
Klasifikace:
Region/Oblast SK:
Obsah cukru:
Styl :
Region/Oblast IT:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola