Open pure, 250 g

OPEN PURE je koloidní přípravek z mannoproteinů, který zjemňuje třísloviny, zvýrazňuje ovocnost vína a zlepšuje kvalitu perlení šumivých vín.

Dostupnost Skladem (88 ks)
Kód: 070439
4 150 Kč 3 429,75 Kč bez DPH
Open pure, 250 g
Doprava po ČR do 3 dnů
Doprava po ČR do 3 dnů
Naše zboží dopravujeme po celé České republice
Nabízené zboží skladem na prodejně
Nabízené zboží skladem na prodejně
Máme velké skladové zásoby, které čekají na odeslání.
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
Naši zaměstnanci jsou vám k dispozici pro odbornou radu.

Enologické cíle
OPEN PURE působí jako ochranný koloid ve víně tím, že omezuje srážení vinného kamene a proteinů. Zároveň má organoleptický účinek – snižuje svíravost tříslovin a zvýrazňuje ovocný a květinový charakter vína. Mannoproteiny obsažené v OPEN PURE mají navíc pozitivní vliv na kvalitu perlení šumivých vín. OPEN PURE je zcela rozpustný, a proto může být použit těsně před lahvováním. Doporučuje se však provést několik zkušebních testů pro určení optimální dávky.

Účinky
Snižuje svíravost tříslovin.
Zcela rozpustný – vhodný i pro vína před lahvováním.
Zvýrazňuje ovocný a květinový charakter vína.

Složení
Mannoproteiny z kvasinek Saccharomyces cerevisiae.

Dávkování
0,5 až 5 g/hl.

Návod k použití
Rehydrujte přípravek v desetinásobku jeho hmotnosti ve víně a důkladně promíchejte. Poté přidejte do vína během přečerpávání nebo pomocí zařízení pro dokonalé promíchání produktu v celém objemu tanku.

Upozornění
Produkt určený pro enologické a výhradně profesionální použití. Používejte v souladu s platnými předpisy.

Balení a skladování
Balení: 250 g.
Skladujte neotevřené a uzavřené obaly na suchém, bezpachovém místě mimo přímé světlo. Chraňte před mrazem. Po otevření spotřebujte co nejdříve.

V případě dotazů kontaktujte jednoho z našich obchodních zástupců.

Kategorie: Krášlení
Hmotnost: 0.25 kg
EAN: 070439
Výroba vína dle barvy: Bílé, Červené, Růžové, Sekt
Země původu:
Odrůda vína:
Region/Oblast PL:
Podoblast:
Výroba vína dle barvy: Bílé, Růžové, Červené, Sekt
Klasifikace:
Region/Oblast SK:
Obsah cukru:
Styl :
Region/Oblast IT:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola