Open pure, 250 g
OPEN PURE je koloidní přípravek z mannoproteinů, který zjemňuje třísloviny, zvýrazňuje ovocnost vína a zlepšuje kvalitu perlení šumivých vín.



Enologické cíle
OPEN PURE působí jako ochranný koloid ve víně tím, že omezuje srážení vinného kamene a proteinů. Zároveň má organoleptický účinek – snižuje svíravost tříslovin a zvýrazňuje ovocný a květinový charakter vína. Mannoproteiny obsažené v OPEN PURE mají navíc pozitivní vliv na kvalitu perlení šumivých vín. OPEN PURE je zcela rozpustný, a proto může být použit těsně před lahvováním. Doporučuje se však provést několik zkušebních testů pro určení optimální dávky.
Účinky
Snižuje svíravost tříslovin.
Zcela rozpustný – vhodný i pro vína před lahvováním.
Zvýrazňuje ovocný a květinový charakter vína.
Složení
Mannoproteiny z kvasinek Saccharomyces cerevisiae.
Dávkování
0,5 až 5 g/hl.
Návod k použití
Rehydrujte přípravek v desetinásobku jeho hmotnosti ve víně a důkladně promíchejte. Poté přidejte do vína během přečerpávání nebo pomocí zařízení pro dokonalé promíchání produktu v celém objemu tanku.
Upozornění
Produkt určený pro enologické a výhradně profesionální použití. Používejte v souladu s platnými předpisy.
Balení a skladování
Balení: 250 g.
Skladujte neotevřené a uzavřené obaly na suchém, bezpachovém místě mimo přímé světlo. Chraňte před mrazem. Po otevření spotřebujte co nejdříve.
V případě dotazů kontaktujte jednoho z našich obchodních zástupců.
| Kategorie: | Krášlení |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.25 kg |
| EAN: | 070439 |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé, Červené, Růžové, Sekt |
| Země původu: | |
| Odrůda vína: | |
| Region/Oblast PL: | |
| Podoblast: | |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé, Růžové, Červené, Sekt |
| Klasifikace: | |
| Region/Oblast SK: | |
| Obsah cukru: | |
| Styl : | |
| Region/Oblast IT: |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
