KTS Clear, 100 g
KTS® CLEAR je chitin-glukanový přípravek z Aspergillus niger pro odstranění těkavých fenolů, redukčních pachů a senzorických vad vín.



KTS® CLEAR je komplex na bázi chitin-glukanu získaného z houby Aspergillus niger, určený k odstranění nežádoucích molekul a čiření senzoricky narušených vín. Jeho účinek doplňuje působení přípravku KTS® CONTROL.
Enologické vlastnosti
KTS® CLEAR působí jako deodorizační činidlo – zachycuje nežádoucí molekuly a rychle způsobuje jejich vysrážení pro maximální účinnost.
Odstraňuje nepříjemné pachy a chutě vznikající ve víně při rozvoji mikroorganismů kazících víno.
Je účinný proti těkavým fenolům, pachům po redukci a dalším senzorickým vadám.
První výsledky jsou viditelné již do 48 hodin po aplikaci.
Dávkování
Doporučená dávka: 5–40 g/hl podle stupně poškození vína.
Maximální povolená dávka podle platné evropské legislativy: 64 g/hl.
Pro stanovení optimální dávky se doporučuje provést laboratorní test.
Návod k použití
Před aplikací přípravek rozpusťte v 10násobném množství vody.
Nepoužívejte víno k přípravě roztoku.
Směs důkladně homogenizujte a přidejte při přečerpávání vína (doporučuje se použití dávkovacího konektoru).
Víno stočte po 48 až 72 hodinách.
Upozornění
Produkt je určen pro enologické a výhradně profesionální použití. Používejte v souladu s platnými předpisy.
Aby se předešlo uvolnění adsorbovaných molekul, je nutné víno po aplikaci stočit.
Balení a uchovávání
1 kg balení.
Skladujte v neotevřeném a uzavřeném obalu, na suchém a bezpachovém místě, chráněném před světlem.
Nenechte zmrznout. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
V případě dotazů kontaktujte jednoho z našich obchodních zástupců.
| Kategorie: | Krášlení |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg |
| EAN: | 070419 |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé, Červené, Růžové |
| Země původu: | |
| Odrůda vína: | |
| Region/Oblast PL: | |
| Podoblast: | |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé, Růžové, Červené |
| Klasifikace: | |
| Region/Oblast SK: | |
| Obsah cukru: | |
| Styl : | |
| Region/Oblast IT: |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
