Křemičitý sol Silisol, 20 l
SILISOL® je koloidní oxid křemičitý pro účinnou flokulaci a kontrolované čiření vín v kombinaci s proteinovými činidly.



SILISOL® je koloidní roztok oxidu křemičitého s 30% obsahem kyseliny křemičité, určený jako flokulační činidlo při čiření vín v kombinaci s proteinovými činidly, jako jsou želatina (GELISOL® nebo GELATINE EXTRA) nebo rybí klih (CRISTALINE®).
Enologické vlastnosti
SILISOL® umožňuje dosáhnout účinné flokulace a kompaktního sedimentu po aplikaci proteinových čiřících prostředků.
Pomáhá zabránit předávkování proteinovými činidly a zajišťuje kontrolované čiření.
Přípravek je ve formě vodní suspenze negativně nabitých částic oxidu křemičitého.
Dávkování
1–5 cl/hl v závislosti na požadované účinnosti flokulace a typu vína.
Návod k použití
SILISOL® rovnoměrně vmíchejte do vína při přečerpávání (minimálně 1/3 objemu tanku) pomocí dávkovacího čerpadla nebo Dosacolu.
Připravte GELISOL® nebo CRISTALINE® rozpuštěním želatiny ve studené vodě. Ihned po aplikaci SILISOL® přidejte GELISOL® nebo CRISTALINE® přímo během přečerpávání.
Upozornění
Produkt je určen pro enologické a výhradně profesionální použití. Používejte v souladu s platnými předpisy.
Balení a uchovávání
1 l, 5 l, 10 l, 20 l, 1000 l.
Skladujte v neotevřeném, uzavřeném obalu na suchém a bezpachovém místě, chráněném před světlem.
Nenechte zmrznout. Po otevření spotřebujte co nejdříve.
V případě dotazů kontaktujte jednoho z našich obchodních zástupců.
Kategorie: | Krášlení |
---|---|
Hmotnost: | 20 kg |
EAN: | 070410 |
Výroba vína dle barvy: | Bílé, Červené, Růžové |
Země původu: | |
Odrůda vína: | |
Region/Oblast PL: | |
Podoblast: | |
Výroba vína dle barvy: | Bílé, Růžové, Červené |
Klasifikace: | |
Region/Oblast SK: | |
Obsah cukru: | |
Styl : | |
Region/Oblast IT: |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.