Enzymy Viazym Clarif Plus tekutý, 1 l
VIAZYM® CLARIF PLUS je koncentrovaný pektolytický enzym pro rychlé a účinné čiření bílých a růžových moštů i při nízkém pH.



VIAZYM® CLARIF PLUS je koncentrovaný pektolytický enzymatický přípravek určený pro rychlé a účinné čiření obtížných bílých a růžových moštů, včetně odrůd jako Muscat a Sauvignon.
Enologické vlastnosti
VIAZYM® CLARIF PLUS je enzymatický přípravek získaný z Aspergillus niger, bohatý na pektinázy, které zajišťují rychlé a efektivní čiření moštů.
Absence cinnamoylesterázové aktivity zabraňuje tvorbě těkavých fenolů.
Produkt je dostupný ve formě kapaliny nebo prášku.
Zajišťuje pevné usazeniny a lepší kvalitu moštu v krátkém čase.
Podporuje rychlé čiření i při nízkém pH.
Dávkování
Kapalná forma: 1–2 ml/hl podle doby kontaktu, teploty a pH.
Prášková forma: 1–2 g/hl podle doby kontaktu, teploty a pH.
Návod k použití
Rozřeďte VIAZYM® CLARIF PLUS v přibližně 10 litrech vody nebo moštu.
Přidejte do celkového objemu určeného k ošetření a zajistěte rovnoměrné promíchání.
Upozornění
Produkt je určen pro enologické a výhradně profesionální použití. Používejte v souladu s platnými předpisy.
Balení a uchovávání
100 ml, 1 l, 10 l (kapalina)
100 g (prášek)
Skladujte v neotevřeném obalu při teplotě pod 25 °C, v suchu, chráněném před světlem a mrazem.
Po sklizni skladujte při 8–15 °C.
Po otevření skladujte při 8–15 °C, chraňte před mrazem a spotřebujte co nejdříve.
V případě dotazů kontaktujte jednoho z našich obchodních zástupců.
| Kategorie: | Enzymy |
|---|---|
| Hmotnost: | 1 kg |
| EAN: | 040301 |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé, Růžové |
| Země původu: | |
| Odrůda vína: | |
| Region/Oblast PL: | |
| Podoblast: | |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé, Růžové |
| Klasifikace: | |
| Region/Oblast SK: | |
| Obsah cukru: | |
| Styl : | |
| Region/Oblast IT: |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
