Enzymy Viazym Clarif One P, 1 kg
VIAZYM® CLARIF ONE je pektolytický enzym určený pro rychlé a účinné čiření bílých a růžových moštů, který zlepšuje filtraci a zachovává aromatickou svěžest.



VIAZYM® CLARIF ONE je pektolytický enzymatický přípravek určený pro rychlé a účinné čiření bílých a růžových moštů.
Enologické vlastnosti
VIAZYM® CLARIF ONE je enzymatický přípravek získaný z Aspergillus niger, bohatý na pektinázy (polygalakturonáza, pektinmetylesteráza, pektinlyáza), které zajišťují rychlou a efektivní degradaci pektinů.
Absence cinnamoylesterázové aktivity zabraňuje tvorbě těkavých fenolů.
Přípravek je k dispozici ve formě kapaliny nebo prášku.
Dávkování
Kapalná forma: 2–5 ml/hl podle doby kontaktu, teploty a pH.
Prášková forma: 2–5 g/hl podle doby kontaktu, teploty a pH.
Návod k použití
Rozřeďte nebo rozpusťte VIAZYM® CLARIF ONE v přibližně 10 litrech vody nebo moštu.
Přidejte do celkového objemu určeného k ošetření a zajistěte rovnoměrné promíchání.
Upozornění
Produkt je určen pro enologické a výhradně profesionální použití. Používejte v souladu s platnými předpisy.
Balení a uchovávání
1 L / 10 L / 20 L (kapalina)
1 kg (prášek)
Skladujte v neotevřeném obalu při teplotě pod 25 °C, v suchu, chráněném před světlem, mrazem a cizími pachy.
Po sklizni skladujte při teplotě 8–15 °C.
Po otevření skladujte při 8–15 °C, chraňte před mrazem a spotřebujte co nejdříve.
V případě dotazů kontaktujte jednoho z našich obchodních zástupců.
| Kategorie: | Enzymy |
|---|---|
| Hmotnost: | 1 kg |
| EAN: | 040303 |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé, Růžové |
| Země původu: | |
| Odrůda vína: | |
| Region/Oblast PL: | |
| Podoblast: | |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé, Růžové |
| Klasifikace: | |
| Region/Oblast SK: | |
| Obsah cukru: | |
| Styl : | |
| Region/Oblast IT: | |
| Položka byla vyprodána… | |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
