Enzymy Lallzyme Cuvée Blanc 100 g

Macerační enzym pro kontakt s slupkou bílých hroznů

Dostupnost Skladem (232 ks)
Kód: 040031
1 071 Kč 885,12 Kč bez DPH
Enzymy Lallzyme Cuvée Blanc 100 g
Doprava po ČR do 3 dnů
Doprava po ČR do 3 dnů
Naše zboží dopravujeme po celé České republice
Nabízené zboží skladem na prodejně
Nabízené zboží skladem na prodejně
Máme velké skladové zásoby, které čekají na odeslání.
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
Naši zaměstnanci jsou vám k dispozici pro odbornou radu.

LALLZYME CUVÉE BLANC™ je mikrogranulovaný enzymatický přípravek získaný z Aspergillus niger, určený k maceraci bílých hroznů s kontaktem se slupkou.

Obsahuje vysokou pektinázovou aktivitu, vyváženou kombinaci pektin lyázy, pektin methylesterázy a polygalakturonázy. Obsahuje také glykosidázovou aktivitu, která je schopna napomáhat uvolňování aglykonu z prekurzorů aroma.

Macerační aktivita je velmi nízká, aby se zabránilo extrakci polyfenolů a dalších nežádoucích sloučenin ze slupky hroznů.

LALLZYME CUVÉE BLANC™ se přidává během macerace slupek bílých hroznů pro zvýšení extrakce prekurzorů aroma (thioly, terpeny, norisoprenoidy) a pro zesílení projevu aroma.

LALLZYME CUVÉE BLANC™ také umožňuje lepší a snadnější extrakci šťávy v lisu. To přispívá k celkovému zvýšení kvality šťávy. Šťáva je obvykle zcela depektinizovaná a lze ji snadno usadit.

Víno bude bohatší na prekurzory aroma a komplexnost aroma s výraznějším projevem odrůdy.

Velmi účinná a rychlá macerace při kontaktu s kůží.

 

Dávkování:
1,5-2,0 g/100 kg hroznů za standardních podmínek, při teplotách nad 10 °C (50 °F).
2,0–2,5 g/100 kg pro nižší teploty mezi 8 a 10 °C (46–50 °F).

Pro dosažení nejlepších výsledků přidejte LALLZYME CUVÉE BLANC™ co nejdříve na začátku macerace s kůží.

Doporučuje se vyhnout se maceraci slupek kontaminovaných hroznů (tj. hroznů napadených botrytií).

Pro lepší promíchání suspendujte enzymatický přípravek ve šťávě v desetinásobku jeho hmotnosti.

Nízká teplotní tolerance při 8 °C (46 °F); teplota ovlivňuje dávkování enzymu a dobu ošetření.

 

POZNÁMKY

 LALLZYME CUVÉE BLANC™ skladujte na chladném a suchém místě, nejlépe při teplotě 5 až 15 °C (41–59 °F), v originálním uzavřeném obalu.

Kategorie: Enzymy
Hmotnost: 0.1 kg
EAN: 5708046600271
Země původu:
Odrůda vína:
Region/Oblast PL:
Podoblast:
Výroba vína dle barvy: Bílé
Klasifikace:
Region/Oblast SK:
Obsah cukru:
Styl :
Region/Oblast IT:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola