


LALLZYME C-MAX byl vyvinut speciálně k použití za obtížných aplikačních podmínek. Rychlá redukce viskozity podporuje rychlou sedimentaci kalu. Spolehlivě působí i za nízkých teplot a nízkých hodnot pH.
Použití a dávkování: 0,5-1 g/100 kg hroznů nebo šťávy. K lepšímu promíchání enzymový granulát před přidáním rozpusťte ve vodě nebo šťávě. Doporučujeme dávkování před plněním do sedimentační nádrže nebo do lisu, zajistěte dobré přimíchání.
Nebezpečí: H334 Při vdechování může vyvolat příznaky alergie nebo astmatu nebo dýchací potíže. P261 – Zamezte vdechování prachu/dýmu/plynu/mlhy/par/aerosolů. P285 V případě nedostatečného větrání používejte vybavení pro ochranu dýchacích cest. P304+341 PŘI VDECHNUTÍ: Při obtížném dýchání přeneste postiženého na čerstvý vzduch a ponechte jej v klidu v poloze usnadňující dýchání. P342+311 Při dýchacích potížích: Volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO/lékaře. P501 Odstraňte obsah/obal do nebezpečného odpadu.
Skladování: Skladujte v chladu a suchu. Otevřené balení těsně uzavřete a v nejbližší době spotřebujte.
Servis: (+420) 775 004 044, 777 784 378
Rozšířený popis:
Enzym s maximálním účinkem k čiření moštu. LALLZYME C-MAX byl vyvinut firmou LALLEMAND speciálně k použití za obtíž- ných aplikačních podmínek. Čiříci enzym C-MAX spolehlivě působí i za nízkých teplot a nízkých hodnot pH. LALLZYME C-MAX je získáván bez genetických úprav z přírodních hub a optimalizován v několika složitých krocích čištění.
ÚČINEK
LALLZYME C-MAX je zvlášť vysoce koncentrovaný pektinázový přípravek s vysokým podílem polygalakturonázy. Rychlá redukce viskozity podporuje rychlou sedimentaci kalu. Vysoce čistý enzym C-MAX nemá žádnou aktivitu esterázy kyseliny skořicové a díky tomu zabrání nežádoucí tvorbě vinylfenolů. Při velmi vysokém obsahu pektinu v moštu účinkuje C-MAX stejně spolehlivě jak při teplotách pod 15° C. Rovněž při nízké hodnotě pH < 3,2 C-MAX zůstává aktivní a výrazně urychluje čiření moštu.
Kategorie: | Enzymy |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
Země původu: | |
Odrůda vína: | |
Region/Oblast PL: | |
Podoblast: | |
Klasifikace: | |
Region/Oblast SK: | |
Obsah cukru: | |
Styl : | |
Region/Oblast IT: |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.