Enzym Lallzyme B-620, 250 g
Vysoce koncentrovaný pektolytický enzym pro zvýraznění modrého odstínu červeného vína.

Doprava po ČR do 3 dnů
Naše zboží dopravujeme po celé České republice

Nabízené zboží skladem na prodejně
Máme velké skladové zásoby, které čekají na odeslání.

Zákaznická podpora
Naši zaměstnanci jsou vám k dispozici pro odbornou radu.
Výhody LALLZYME B-620™ se projevily během pokusů prováděných v maceračních tancích v experimentálních vinařstvích. Hodnoty absorbance při 620 nm byly u LALLZYME B-620™ výrazně vyšší ve srovnání s kontrolní směsí macerovanou bez enzymů. Vína získaná macerací s LALLZYME B-620™ vykazovala intenzivní, zářivou barvu s větším podílem modré/fialové složky. Taniny byly navíc konzistentně měkké a kulaté. Tato kombinace pro svěží, kulatá červená vína s intenzivní a obzvláště tmavou barvou vedla k vývoji specifického enzymu v této řadě.
Kategorie: | Enzymy |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
EAN: | 040319 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář