ZigZag ODYSÉ French Oak medium
Alternativní produkt, který zvyšuje životnost sudu. Doporučuje se pro vysoce kvalitní vína.



DŘEVO:
100% výběr certifikace původu Francouzský dub, certifikace PEFC
SUŠENÍ:
24-30 měsíců20 – 24 měsíců 100 % přírodní na volném vzduchu
PÁLENÍ:
Vypáleno konvekčně. 100% opakovatelnost. Receptury na vyžádání zákazníka. 3 standardní receptury: Sweet, Complex & Intense. Dlouhé doby pálení až 240 minut
Kontakt s povrchem WWCR:
WWCR ve výši 100 % je počítáno na standardní 225l sud s celkovou plochou kontaktu 2,06 m2 čili 109,22 l/m2
INSTALACE: Na nalévací hrdlo
POUŽITÍ: 2x – 3x
BALENÍ:
Vakuováno. Vysoce odolný laminovaný hliníkový vak vhodný pro kontakt s potravinami
•Alternativní produkt, který zvyšuje životnost sudu.
•Doporučeno pro vysoce kvalitní vína.
•Snadná instalace a použití.
•Vkládá a vyjímá se přes hrdlo bez nutnosti manipulace se dnem.
•Systém zajišťující maximální pohodlí a hygienu.
•Umožňuje batonáž bez předchozího vyjmutí.
•Umožňuje kombinovat různé druhy dubů a možnosti vypálení.
•Může se používat v různých poměrech kontaktu s povrchem v závislosti na cíli, jehož má být dosaženo.
•Sušeno přírodně na vzduchu po dobu až 30 měsíců.
| Kategorie: | Dubové alternativy | 
|---|---|
| Hmotnost: | 2.63 kg | 
| EAN: | 190047 | 
| Výroba vína dle barvy: | Bílé, Červené, Růžové | 
| Země původu: | |
| Odrůda vína: | |
| Region/Oblast PL: | |
| Podoblast: | |
| Výroba vína dle barvy: | Bílé, Červené, Růžové | 
| Klasifikace: | |
| Region/Oblast SK: | |
| Obsah cukru: | |
| Styl : | |
| Region/Oblast IT: | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
 
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
            